DAHA NE KADAR YUVAYA ATEŞ DÜŞECEK?

DAHA NE KADAR YUVAYA ATEŞ DÜŞECEK?

DAHA NE KADAR YUVAYA ATEŞ DÜŞECEK?

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde güvenlik noktalarına düzenlenen saldırıda 10 güvenlik görevlisi şehit oldu, 8 güvenlik görevlisi de yaralandı.

Hain teröre verdiğimiz canların sonu gelmiyor.  Basiretsiz ve tavizkar politikaların ülkeye ne hale getirdiğini görmek için daha ne kadar canımızın alınması gerekiyor. Her saldırının ardından terörü lanetlemek,  terörün amacına ulaşmayacağını söylemek ne kadar yeterli kalıyor?

30 senedir devam eden terör eylemleri, 1999 yılından sonra bitme noktasına gelmişken 2002 yılından sonra uygulanan açılım politikaları ile yeniden doruğa tırmandı.

Askerimize çuval geçiren ABD’li komutanın kırmızı halılarda karşılayan siyasi iradenin şehitlerimiz karşısında ne kadar duyarlı olabilecekleri de tartışma götürmez bir gerçektir.

Daha önce de defalarca söylediğimiz gibi, bazı sözde milletvekillerinin teröristlerle kucaklaşması ile de teröre ve teröriste gösterilen hoş görünün ülkemizde geldiği içler acısı hali bütün çıplaklığıyla gözler önüne serilmiştir. Binlerce şehidimizin katillerine çeşitli çevrelerce gösterilen bu hoşgörü ve sevgi adeta şühedanın kemiklerini sızlatırken, milletimizin vicdanında da derin yaralar açmıştır.

Güvenlik güçlerinin gözleri önünde, bizzat TBMM üyeleri tarafından kucaklanan terör örgütü üyeleri, buradan aldıkları güç ve malum çevrelerin desteğiyle eylemlerini daha da artırmışlardır.

Açılım  safsatasının başladığı günlerden beri daha bir cüretkar şekilde, bölgesel özerklik ve federalizm gibi tarafımızca asla kabul edilemeyecek taleplerini daha gür bir sesle dillendiren bu kesimlerin takındığı bu aymaz ve cüretkar tutum mutlak surette irdelenmelidir.

Yetkililerin teröre karşı tutumunu bir kez daha gözden geçirmesi gerekliliğini vurgularken,  saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine peygamber sabrı diliyoruz.  Yaralananların da bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak yetkililerin, teröristlere ve teröre destek verenlere hadlerini bildirmek için “daha ne kadar yuvaya ateş düşmesini bekliyorlar” diye soruyoruz?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.