Davutoğlu-Bahçeli görüşmesi AK Parti-MHP anlaştı mı?

Davutoğlu-Bahçeli görüşmesi AK Parti-MHP anlaştı mı?

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti Heyeti, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Heyeti ile Meclis'te bir araya geldi. Davutoğlu ile Bahçeli arasında yeni anayasa görüşülüyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni anayasa, TBMM İç Tüzüğü ve reformları görüşmek üzere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşüyor.

Davutoğlu, 30 Aralık'ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 2 saat 15 dakika süren bir görüşme gerçekleştirmişti. Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu, yeni anayasanın değiştirilmesi konusunda mutabakata varmıştı. Bugünkü görüşmede de yeni anayasa konusunda Başbakan Davutoğlu, MHP Lideri Bahçeli'nin görüşlerini alacak, izlenmesi gereken yol için görüş alışverişinde bulunacak.

Ahmet Davutoğlu ve Devlet Bahçeli görüşmesinden son haberler:

Başbakan Davutoğlu ile MHP lideri Bahçeli arasındaki görüşme başladı.

Davutoğlu'na görüşmede, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı eşlik ediyor. 

Görüşmeye, Bahçeli ile MHP genel başkan yardımcıları Semih Yalçın ve Oktay Öztürk, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ile MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural katılıyor.

Bahçeli, Davutoğlu ve beraberindekileri makamının girişinde kapıda karşıladı. Davutoğlu ve Bahçeli, foto muhabirlerine poz verdi.

GÖRÜŞMEDE HDP'DE MASAYA YATIRILACAK

Davutoğlu ile Bahçeli arasında gerçekleştirilecek görüşmede, terör operasyonları ve HDP Eş Genel Başkanlarının dokunulmazlıklarının kaldırılması konusunun da ele alınması bekleniyor. HDP Eş Genel Başkanlarının dokunulmazlıklarının kaldırılması konusunda Bahçeli'nin destek vereceği belirtiliyor.

DEVLET BAHÇELİ 'KAMERA'DAN VAZGEÇTİ

MHP Lideri Bahçeli, öncelikle "kamera" eşliğinde görüşme talebinden vazgeçti. Bahçeli, geçen sefer Davutoğlu ile görüşmeye girerken yanında bulunan çantada hükümet programı ve bakanlıkların dağılımına ilişkin dosyaların yer aldığını, sonradan açıklamıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.