Devamsızlık ve sınav sonuçları velinin cebine gidecek

Devamsızlık ve sınav sonuçları velinin cebine gidecek

Milli Eğitim Bakanlığı Mobil Veli Bilgilendirme Sistemi ile aylık 2 TL’ye çocuklarının ders programı, devamsızlık bilgileri, proje ve sınav sonuçları gibi eğitim sürecini etkileyen tüm bilgileri cepten takip edilebilecek.

2012-2013 eğitim yılında başlayacak servis ile veliler, çocuklarının eğitiminde daha aktif rol alacak

Müşterilerine sunduğu avantajlar ile fark yaratan Avea, 2012-2013 eğitim döneminde de Avea Mobil Veli Bilgilendirme Servisi ile Avealıların çocuklarının eğitim sürecinde daha aktif rol almalarını sağlayacak. Milli Eğitim Bakanlığı’nın veri bankası hizmetlerine erişim imkanı sağlayacak Avea Mobil Veli Bilgilendirme Sistemi ile veliler, çocuklarının ders programı ve başarı notlarından devamsızlık bilgilerine kadar tüm eğitim bilgilerini cepten izleyebilecek.

Veliler yeni eğitim döneminde, internet bağlantıları olmasa bile cep telefonlarından Avea Mobil Bilgilendirme Servisi ile çocuklarının notlarını, devam durumunu ve başarısını anlık takip edecekler. Servis sayesinde Avealılar, çocuklarının eğitim çıktılarını daha yakından takip ederken, onların topluma faydalı bireyler olması için çocuklarıyla daha sağlıklı iletişim kurabilecekler.

2012-2013 eğitim döneminin başlamasıyla devreye girecek Avea Mobil Veli Bilgilendirme Servisi’nden faydalanmak isteyen Avealılar, isterlerse ayda sadece 2 TL’ye abonelik yoluyla servisi kullanabilecek isterlerse de 8383’den anlık sorgulamalar yaparak bilgi alabilecekler. Mobil Veli Bilgilendirme Servisi’nden elde ettiği gelir ile, Milli Eğitim Bakanlığı ihtiyaç duyulan bölgelerde okullar yaptıracak.

Uygulamadan faydalanmak isteyen Avealılar Milli Eğitim Çağrı Merkezi olan Alo 147’yi arayarak her türlü bilgiye sahip olacakları gibi Milli Eğitim Bakanlığı’nın https://e-okul.meb.gov.tr adresinden de sıkça sorulan sorulara ulaşabilecekler.

memurlar.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.