Devlet Bahçeli CHP'yi vurdu HDP'ye de...

Devlet Bahçeli CHP'yi vurdu HDP'ye de...

MHP lideri Devlet Bahçeli, son olarak Şırnak’ta yaşanan terör olayında 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

MHP lideri Bahçeli, terör olaylarına ilişkin açıklamasında, CHP'yi eleştirdi ve "Özellikle CHP'ye sesleniyorum, HDP özentili milletvekillerinin tahrikinden kurtulmalıdır" dedi.

Tokat'ta konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den terör saldırıları ve gündeme ilişkin bir açıklama geldi.

MHP NE YAPACAĞINI BİLİR
HDP'lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılması için yaptıkları başvuruya da değinen Bahçeli, "Kimse kalkıp kahramanlık yapmasın. Günü geldiğinde dokunulmazlık Meclis'e geldiğinde MHP ne yapacağını bilir" diye konuştu.

“CHP, HDP ÖZENTİLİ MİLLETVEKİLLERİ...”
Konuşmasında CHP’yi eleştiren Bahçeli, “Bununla ilgili olarak da TBMM’de dün bir terörü tekrar gözden geçirelim, teröre bazı konularda yeni ilkeler, yeni tedbirler ilave edelim diyerek CHP ve HDP’nin işbirliğinin ne kadar yanlış olduğunu bugünkü acı haberle milletimiz bir kez daha görmüş oldu. Özellikle de Cumhuriyet Halk Partisi’ne sesleniyorum, HDP özentili milletvekillerinin tahrikinden kurtarılmalıdır CHP” ifadelerini kullandı.

bahceli.20150730150958.jpgMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tokat Genişletilmiş İl İstişare Toplantısına katıldı.Bahçeli, toplantı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı.

TÜRK MİLLETİ TERÖRÜ YERLE BİR EDECEKTİR
Türk milletinin güçlü olduğunu ve bunun altından kalkacağını ifade eden Bahçeli, "Milletimizin arzuları terör belasından Türkiye'yi kurtaracaktır" dedi ve şunları söyledi;

“Türkiye’de 7 Haziran seçimlerinden bugüne kadar geçen süreç içerisinde PKK ihanet örgütünün terörü tırmandırdığına şahit olmaktayız. Her gün üzülerek bazı emniyet güçlerinin, silahlı kuvvetler mensuplarımızın ve vatandaşlarımızın şehit haberleri gelmektedir. Üzüntümüz büyüktür ama Türk milleti güçlüdür. Bunun altından mutlaka kalkacaktır. Terörü yerle bir edecektir ve bütün milletimizin arzuları istikametinde terör belasından Türkiye’yi kurtaracaktır. O bakımdan bugün almış olduğumuz haber çok büyük bir üzüntü içerisinde bizi bulunduruyor. Milletimize baş sağlığı diliyoruz, şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz, ailelerine başsağlığı diliyoruz. İnşallah bu terör faaliyeti en kısa sürede son bulur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.