Devlet Memurlarına Erken Maaş Ödensin

Devlet Memurlarına Erken Maaş Ödensin

Eğitime kaynak sağlayan şirketlerin bir araya gelerek kurduğu Kaynak Eğitim ve Kültür Derneği (KAYNAKDER), 2012-2013 eğitim öğretim yılı başlangıcında velilerin okula hazırlık alışverişlerini rahatça yapılabilmeleri amacıyla devlet memuru maaş ödemelerini

KAYNAKDER’den Devlet Memurlarına Erken Maaş Ödeme Talebi

Eğitime kaynak sağlayan şirketlerin bir araya gelerek kurduğu Kaynak Eğitim ve Kültür Derneği (KAYNAKDER), 2012-2013 eğitim öğretim yılı başlangıcında velilerin okula hazırlık alışverişlerini rahatça yapılabilmeleri amacıyla devlet memuru maaş ödemelerinin erkene alınmasını istedi  

Kaynak Eğitim ve Kültür Derneği (KAYNAKDER) Başkanı Şeref Zekai Kolak yaptığı açıklamada,  bu yıl Ramazan Bayramı tatilinin okulların açılmasına az bir zaman kala kutlanması dolayısıyla ailelerin giderlerinde bir artış yaşandığına dikkat çekti.

Devlet memurlarının maaşlarını aldıkları 15 Eylül’ün, 17 milyon civarında öğrencinin ders başı yapacağı haftanın sonuna denk geldiğine dikkat çeken Kolak, şunları söyledi:

“Özellikle 10 Eylül’de 4 milyona yakın öğrencinin ders başı yapacak olması ailelerin eğitim harcamalarını da artırmaktadır. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan  3 milyonun üzerinde devlet memuru var. Bu aileler eğer 15 Eylül’de maaş alırsa çok sıkışık ve karmaşık bir dönemde alışveriş yapmak zorunda kalacaklar. Özellikle yeni eğitim sistemi dolayısıyla bir telaş yaşanırken okul alışverişinin önceden yapılması velileri çok ciddi rahatlatacaktır. Öğrenciler ise okullarına daha hazırlıklı gidecekleri için okula daha çabuk adapte olacaklar. Öğretmenlerimiz yeni sistemin belirsizliklerine rağmen ilk haftayı boş geçirmeden derslere başlamış olacaklar. Bu nedenlerle maaş ödemelerinin 10 Eylül  Pazartesi günü yapılmasının memurlarımız açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz.”

Kolak, yetkilileri göreve çağırarak, erken maaş ödemesinin 2012-2013 eğitim öğretim dönemi başlangıcında yaklaşık 10 milyon kişiye moral desteği sağlayacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.