Dikkat: Gençlik Liderleri Derneği Kuruldu

Dikkat: Gençlik Liderleri Derneği Kuruldu

Gençlik Liderleri Derneği resmi olarak kuruluş aşamasını tamamladı.

Gençlik Liderleri Derneği resmi olarak kuruluş aşamasını tamamladı. Türkiye’nin eğitimli kendine güvenen Lider Gençliğine yol göstermeyi amaç edinen Gençlik Liderleri Derneği, Ankara’ da ilk toplantısını alanında yetkin üyelerden oluşan 16 kişilik yönetim kurulu ile gerçekleştirmiştir.

Gençlik Liderleri Derneği yönetim kurulu görev dağılımı şöyle olmuştur:

AD-SOYAD

GÖREVİ

Ümit Hakan CENİK

Genel Başkan

Deniz KAYA

Genel Sekreter

Fatih ŞENGÜL

Sayman

Sema GÜNERİ

Yönetim Kurulu Üyesi

Burhan KÖKSAL

Yönetim Kurulu Üyesi

Kerem KÖKER

Yönetim Kurulu Üyesi

Olgun ŞENSOY

Yönetim Kurulu Üyesi

Arif AFŞAR

Yönetim Kurulu Üyesi

Özge KAPLAN

Yönetim Kurulu Üyesi

Ayça BAŞER

Yönetim Kurulu Üyesi

Namık ACAR

Yönetim Kurulu Üyesi

Haydar ÖZTÜRK

Yönetim Kurulu Üyesi

Hüseyin ÖZKAN

Yönetim Kurulu Üyesi

Kenan KÖSE

Yönetim Kurulu Üyesi

Murat KİRMAN

Yönetim Kurulu Üyesi

İrem BELEK

Yönetim Kurulu Üyesi

 

15 Nisan Çarşamba günü oy birliğiyle Dernek başkanlığa seçilen Sn. Ümit Hakan CENİK, yaptığı ilk konuşmasında şunları söyledi;

Bir ülkeyi bekleyen en büyük tehlike nedir?

Toprak kaybı, savaş, kıtlık, yozlaşma?  Gaflet mi? Cehalet mi? Nedir bir ülkeyi yok olma seviyesine getiren?

Her ülkeye tehditler vardır. Önemli olan halkının bunların farkında olmasıdır. Bugünlerde sık sık psikolojik savaştan bahsediliyor, toplum mühendisliğinden bahsediliyor, batılı devletler halkların kendine güvenini yok etmenin en verimli yol olduğunu kendileri söylüyorlar.

Bu devletler önce bir ülkeyi vatan seçmiş insanların arasındaki yurttaşlık bağını kopartmaya, sonra kendilerine güvenini azaltmaya, devlet kurumlarına güvenini sarsmaya ve sonunda yalnızlık ve çaresizlik duygusuna itmeye çalışıyorlar. Ekonomik olarak da çökertilmiş bir halk emperyalizmin kollarına düşüyor.

Psikolojik savaş medya yoluyla yapılıyor. İnsanlar uyuşturuluyor. Diziler abuk subuk yarışmalar aslında kimliğimizi elimizden alıyor. Bir zamanlar asla kabul edemeyeceğimizi düşündüğümüz şeyler, bakın bugün dikkatimizi bile çekmiyor.

Bu da bizi bilincimizi yitirmemize, tepkisizliğe sürüklüyor. İŞTE BİZ BU TEHLİKENİN FARKINA VARALIM İSTEDİK VE KOLLARI SIVAYIP GENÇLİK LİDERLERİ DERNEĞİNİ KURDUK.

               Şunu biliyorduk yola çıkarken “MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR” diyen bir liderin nesline kadın olsun erkek olsun kolay ulaşabilirdik ve kişisel gelişimden yola çıkarak TOPLUMSAL GELİŞİM HEDEFİNE ULAŞABİLİRDİK… Yolumuz açık olsun emeklerinize ve desteğinize şimdiden teşekkür ediyorum dedi.

                Not; Derneğin bir yıllık faaliyet raporu hazırlanarak 26 Nisan Pazar günü geniş katılımlı üyelik ve gönüllülük kahvaltısı düzenlenecektir.  17 MAYIS PAZAR günü Volkswagen Fan Club ile yapılan ortak proje ile EN BÜYÜK LİDERE SAYGI etkinliği için saat 13 te ANITKABİRDE buluşulacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.