Diyarbakır Emniyeti'ne bombalı saldırı

Diyarbakır Emniyeti'ne bombalı saldırı

DİYARBAKIR'ın Çınar ilçesinde PKK'lı teröristler bomba yüklü bir araçla İlçe Emniyet Müdürlüğü ile lojmanların bir arada olduğu binaya saldırdı. Patlamanın ardından teröristler, roketatarlı saldırı da gerçekleştirdi.

DİYARBAKIR Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına PKK'lı teröristlerce düzenlenen bomba yüklü araçlı saldırıda 5 aylık bebek ve 3 kişi de hayatını kaybederken 36 kişi de aralandı.

Patlamanın etkisiyle Emniyet binası yakınlarında bulunan 2 katlı müstakil bir ev çöktü. 

ÖLÜ SAYISI 4 OLDU!

Çınar Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü kamyonla yapılan saldırıda bir polis eşi, 4- 5 yaşlarında bir polis çocuğu, Emniyet'in yanında çöken binada ise Lokman Açıkgöz ve Sedef Açıkgöz hayatını kaybetti.

İKİ CESET ÇIKARTILDI

HaberTurk Televizyonuna canlı yayında bağlanan Veysi İpek 4 katlı binanın enkazından bir çocuk cesedi çıkartıldığını söyledi. Çocuğun 4 - 5 yaşında olduğunu belirten İpek yaralı sayısının 36 olduğunu bunlardan ikisinin asker olduğu bildirildi. AFAD ekipleri aramalarını tamamladı.

Lojmanın yakınındaki enkaza dönen iki katlı evden de 3 çocuğun çıkartıldığı birisinin durmunun ağır olduğu bildirildi.

ENKAZDAN KADIN CESEDİ ÇIKARTILDI

Çınar'dan bir acı haber daha geldi. Enkazdan çıkartılan çocuk cesedinden sonra bir kadın cesedi çıkartıldı. Polis eşi olduğu söylenen kadının kimliği henüz açıklanmadı.

YARALI SAYISI 36'YA ÇIKTI

Patlamanın ardından teröristler, roketatarlı saldırı da gerçekleştirdi. Polis lojmanlarının da hedef alındığı saldırıda, çoğunluğu polis eşi ve çocuklarının da aralarında bulunduğu 36 kişinin yaralandığı belirtildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.