Doğrunun Peşinde Olan Basın Çalışanlarımızın Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

Doğrunun Peşinde Olan Basın Çalışanlarımızın Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Memur-Sen yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Doğru ve tarafsız bir görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren, her şart altında toplum yararını gözeten Basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gün

İşte O Açıklama:

Ülkemizin normalleşme ve yeniden büyük Türkiye mücadelesinin vazgeçilmez unsurlarından olan basın çalışanlarımızın Çalışan Gazeteciler Günü'nü büyük Memur-Sen ailesi olarak tebrik ediyoruz. Demokratikleşmeye katkı sunan basın çalışanlarını selam ve sevgilerimizi iletiyoruz.

Basın çalışanlarımızın hakettikleri hayat standardına, ekonomik ve sosyal imkanlara kavuşmalarını temenni ediyor, haberlerinde ise hukukun evrensel standartları, kişi haklarına ve özel hayata saygı, doğru ve tarafsız haber verme ilkelerinden asla taviz vermemelerini temenni ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle doğru ve tarafsız bir görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren, her şart altında toplum yararını gözeten basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.