Doğuş Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Doğuş Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Doğuş Üniversitesi Rektörlüğünden:

Doğuş Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize “2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik” hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 Sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak 8 öğretim üyesi alınacaktır. İlana konu olan kadro tam zamanlıdır.

Profesör kadrosu tam zamanlı statüde olup; lisans, doktora ve doçentliğin ilgili alanlardan alınmış olması gerekir. Başvuracak adayların başvurmak istedikleri Anabilim Dalı ile “Başlıca Araştırma Eserlerini” belirttiği dilekçesine özgeçmişini, noter tasdikli Doçentlik belgesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği Doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen altı takım dosyayı da ekleyerek 29.08.2014 tarihine kadar posta ile ya da elden teslim etmek suretiyle başvurmaları gerekmektedir.

Doçent kadrosu tam zamanlı statüde olup, atanmak isteyenlerin özgeçmişlerini, Noter tasdikli Doçentlik Belgesini, Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını 4 nüsha halinde dilekçelerine ekleyerek 29.08.2014 tarihine kadar posta ile ya da elden teslim etmek suretiyle başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların özgeçmişlerini, Noter tasdikli Doktora belgesini, Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını 4 nüsha halinde dilekçelerini ekleyerek posta ile ya da elden teslim etmek suretiyle 29.08.2014 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Başvurular 29.08.2014 tarihine kadar T.C. Doğuş Üniversitesi Personel Müdürlüğü’ne şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilir. Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. İnternet üzerinden başvurular kabul edilmez. Başvuru için gerekli belgeler ve diğer tamamlayıcı bilgiler ilgili birimden öğrenilecektir.

Duyurulur.

 

Fakülte

Bölüm/Program

Öğretim Üyesi

Alanı

Ek Açıklama

Fen-Edebiyat Fakültesi

İletişim (İngilizce)

1

İletişim Çalışmaları

Doç. Dr.

1

Gazetecilik

Yrd. Doç. Dr.

Mühendislik Fakültesi

Makine Mühendisliği (İngilizce)

1

Malzeme Bilimleri

Prof. Dr.

1

Makine Mühendisliği

Yrd. Doç. Dr.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik (İngilizce)

1

Uluslararası Politik Ekonomi

Prof. Dr.

İşletme (İngilizce)

1

Muhasebe

Prof. Dr.

Meslek Yüksekokulu

Bilgisayar Programcılığı

1

Bilişim

Yrd. Doç. Dr.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım

1

Pazarlama

Yrd. Doç. Dr.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.