Doku Okulları Ankara'da Açılıyor!

Doku Okulları Ankara'da Açılıyor!

2000’li yılların başı ülkemizde ulusal sınavların fazlasıyla ön planda olduğu bir dönemdi. Bu durum idealist öğretmen adaylarını dershane ve benzeri kurumlarda çalışma konusunda motive ediyordu.

DokuDUKÇA…

2000’li yılların başı ülkemizde ulusal sınavların fazlasıyla ön planda olduğu bir dönemdi. Bu durum idealist öğretmen adaylarını dershane ve benzeri kurumlarda çalışma konusunda motive ediyordu.

Böyle bir dönemde Eğitim Fakültesinde lisans eğitimimi tamamlamış ve ulusal bazda en popüler dershanelerden birinde derslere girmeye başlamıştım.

Ulusal yayınevlerine kitaplar hazırlıyor, sınavlarda tutturduğumuz sorular ve derece yapan öğrencilerimizle övünüyorduk.

Yıllar hızla geçiyordu.

Kurduğumuz Özel Cevizlidere Gelişim Dershanesinde ‘Dershaneden Daha Fazlası’ sloganıyla resim, müzik ve beden öğretmenleriyle de çalışıp öğrencilerimizin bütünsel gelişimlerine elimizden geldiğince katkı sağlıyorduk.

Daha derinlerde kök salıp zeminimizi sağlamlaştırmak üzere Mutlukent Anaokulu’nu kurduk. Sistemimizin içerisine Amerikan Kültür Dil Okulları‘nın Çankaya Temsilciliği‘ni ekledik.

Bir özel okuldan neyimiz eksik olabilir ya da özel okulların yaptığı neyi gerçekleştiremeyebiliriz diye sorguladığımız bir dönemdi. Hemen bir ekip oluşturduk ve özel okulların ne vaat ettiğini ve ne yapıp/yapamadığını araştırmaya koyulduk.

Heyecanımız bundan gayrı gönüllere sığmaz olmuştu. İlk yıllardaki coşkumuzdan hiçbir eksilme yoktu ama sonunda deneyimli ve güçlü bir ekibimiz vardı. Akademisyen danışman hocalarımız yaptığımız çalışmaları yakından takip ediyor üçüncü bir göz olarak süreci değerlendirerek çalışmalarımıza yön veriyordu.

Kadrolarımızın gücüne ve anne-babaların yoğun taleplerine artık kayıtsız kalamazdık. Parçaları DOKUyup özel okul kurmanın vakti gelmişti. Çalışkanlığı, beceriyi, hoşgörüyü ilmik ilmik DOKUmanın tam zamanıydı.

Öğrencilerimizin de bizler gibi ileride sevdikleri işi yapabilmeleri ve mutlu olabilmeleri için yoğun bir gayret içerisine girdik.

Her çocuğun, parmak izi gibi farklı olduğunun bilincindeyiz. Alışılmışın dışında en fazla "16" öğrenciden oluşan -özel okullara bakıldığında bu sayı 22-32 arası değişmektedir- sınıflar oluşturduk.

Her öğrencinin doğuştan gelen potansiyeline saygı duyuyor ve bu ülke için yapabilecekleri şeyler olduğunu biliyoruz.

Hayatta her şey mutluluk ve eğlence üzerine değildir.

Öğrencilerimizin zorlandıkları, sıkıldıkları, yoruldukları zamanları da olacak. Velilerimizin kararsız kaldıkları, çocukları ile ilgili kendilerini çaresiz hissettikleri zamanlar da olacak. Bu zamanlarda en şeffaf ve tarafsız halimizle hep yanınızda olacağız.

Bu ülkeye katkılarımız DOKU çatısı altında devam edecek. Her şey gönlümüzce olsun.

                                                           Cemil KARAGÖZ - Doku Okulları Kurucusu

Doku Okulları Bursluluk Ve Kabul Sınavı 25 Mart 2018 Pazar Günü Yapılacaktır.

Bilgi ve Başvuru İçin: 0 (312) 473 35 35

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.