Doku Okulları Rehberlik Ve Ölçme Değerlendirme

Doku Okulları Rehberlik Ve Ölçme Değerlendirme

Verimli ders çalışabilmesi kadar gelişme çağında çevresiyle olan ilişkileri de gelecekteki karakterini oluşturmaktadır. Bu anlamda uzman kadrosuyla Doku Okulları rehberlik çalışmalarına oldukça önem vermektedir.

Farklı branşlarda oldukça iyi eğitim alan öğrencilerin bu süreçleri en iyi şekilde değerlendirerek topumun bir parçası olmasında rehberliğin önemi büyüktür.

Verimli ders çalışabilmesi kadar gelişme çağında çevresiyle olan ilişkileri de gelecekteki karakterini oluşturmaktadır. Bu anlamda uzman kadrosuyla Doku Okulları rehberlik çalışmalarına oldukça önem vermektedir.

 Öğrencilerin Eğitim Hayatı Boyunca Yanında Yer Alır

Gelişme çağında yaşanılan sorunlar hakkında bilgi sahibi olan danışmanlar dünya literatürünü yakından takip etmektedirler.

Modern dünya ile birlikte değişen yaşam koşullarındaki her yaşa özgü rehberlik yaklaşımları giderek şekil değiştirmektedir. Bu anlamda güncel motivasyon kaynakları ve doğabilecek sorunların erken teşhisi hakkında Doku Okulları rehberlik çalışmaları yürütmektedir.

Her öğrencinin sosyal surumu ve öğrenme şekli farklı olacağından Doku bireysel danışmanlık hizmeti vermektedir.

Çalışma düzenine erken yaşlarda başlamaları sağlanarak ileriki yaşlarında sorumluluklarını bilen ve düzenli çalışma öz disiplinini kazanmış bireyler olmaları hedeflenmektedir. İlgi alanlarına göre meslek seçimlerinde yarar sağlayacak sosyal faaliyetler yürüterek öğrencinin kendini mutlu hissettiği alanları bulması sağlanmaktadır.

Arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle iyi iletişim kurması sağlanarak kendilerine güven duymaları sağlanan öğrenciler spor ve sanatsal faaliyetler yürüterek kendilerini ifade edebilmektedirler.

Ölçme ve değerlendirmek için yapılırken eğitim hayatı boyunca çalışma disiplini kazanması sağlanmaktadır. Her aşamasında ailesi ve öğretmenleri genel durumu hakkında bilgilendirilir.

Merkezi Sınavlara Hazırlanan Öğrencilere Destek Sağlar

Merkezi sınavlara hazırlanan öğrencilerin sınav kaygısıyla birlikte gelen birçok sorunla karşılaşmaları muhtemeldir. Özellikle gelişme çağında aldıkları sorumlulukların bilincinde olmaları güçleşebilir.

Bunun için Doku merkezi sınavlara destek olan uzman kadrosu sayesinde öğrencilerin yaşayacakları stres en aza indirilirken motivasyonlarının yüksek tutulması sağlanmaktadır. Sınav döneminde okul ve aile arasındaki bağlar sıkı tutularak en iyi verimle çalışması sağlanır.

Hayatının önemli dönüm noktalarından biri olduğunu bilerek Doku merkezi sınavlara destek için bu süreçte ölçme ve değerlendirme yapılmaktadır.

Bu sayede yapılan çalışmaların yeterliliği hakkında hem aileyi hem de öğrencinin kendisini bilinçlendirmektedir. Geleceğimiz olan nesilleri en iyi şekilde yetiştirmeyi hedefleyerek Doku bireysel danışmanlık hizmetiyle her öğrencinin yeteneklerini en iyi şekilde kullanması sağlanmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.