“Dünkü Güneşle Bugünkü Çamaşır Kurumaz”

“Dünkü Güneşle Bugünkü Çamaşır Kurumaz”

Cevizlidere Gelişim Eğitim Kurumları’nın 2016-2017 eğitim öğretim yılı veli semineri “Dünkü Güneşle Bugünkü Çamaşır Kurumaz” teması ile Başkent Öğretmenevi’nde gerçekleşti.

Cevizlidere Gelişim Eğitim Kurumları’nın 2016-2017 eğitim öğretim yılı veli semineri  “Dünkü Güneşle Bugünkü Çamaşır Kurumaz” teması ile Başkent Öğretmenevi’nde gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan Kurucu Cemil Karagöz; velilere çocuklarını kesinlikle kendi dönemleri ile kıyaslamamaları gerektiğini, onları bizim belirlediğimiz geleceğe değil kendi geleceklerine hazırlamanın önemini vurguladı.

Karagöz konuşmasına “Şu anda çocuklarınızın hayatını ne kadar kolaylaştırırsanız geleceklerini o kadar zorlaştırırsınız” şeklinde devam etti. Karagöz konuşmasını dünya tarihine adını yazdırmış liderler, sporcular, sanatçılar ve din adamlarının genelinin öksüz, yetim veya hem öksüz hem yetim büyümelerinin tesadüf olamayacağına vurgu yaparak tamamladı.

Toplantının devamında söz alan Müdür Yardımcısı Saadet Ceyda Fidan öğrenci takibinin önemine değindi ve kurumda yapılan çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aktardı. Fidan’ın velilerden isteği “Gözlemlediğiniz her türlü durumda mutlaka bizimle iletişime geçin, siz kutsal olan annelik- babalık görevine devam edin, dersleri takip konusunu bize bırakın” oldu.

Toplantıda Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Tamer Karakoç “Kişilik Gelişimi- Kaygı Oluşumu” konulu bir sunum yaptı.

Karakoç, belirli bir düzeyde kaygının yararlı olduğunu ancak belirli bir seviyenin üzerine çıktığında öğrencileri olumsuz etkilediğini söyledi.

Toplantı ikramlar eşliğinde öğretmen-veli görüşmeleri ile sona erdi.

20161016_170849_001.jpgimg-20161016-wa0004.jpg20161016_150758_001.jpgimg-20161017-wa0003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.