E-Okul Mobil Uygulama İndir - Öğrenci Devamsızlık ve Not Takip İşlemleri - E Okul Lise Mobil

E-Okul Mobil Uygulama İndir - Öğrenci Devamsızlık ve Not Takip İşlemleri - E Okul Lise Mobil

E-Okul Mobil Uygulama İndir - Öğrenci Devamsızlık ve Not Takip İşlemleri - E Okul Lise Mobil Haberi ile ilgili merak edilen tüm bilgiler ve detaylar en son dakika bilgileri ile haberimizde yayınlanmıştır.T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Baş

T.C.Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan resmi mobil uygulama ile bütün öğrenciler ve veliler istedikleri zaman diliminde devamsızlık ve not bilgilerine kolaylıkla ulaşabiliyor. Öğrenci devamsızlık ve not takip işlemleri e-okul mobil uygulama indirmek için haberimizde verdiğimiz linklere tıklayınız

 
E-Okul mobil uygulama, İl/ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri, okul müdürlükleri ve öğretmenler tarafından kullanılan sistemdir. Öğretmenler tarafından uygulama içinde bulunan not defteri modülü ile öğrenci not girişleri ve not takibi yapılabilmektedir.
 
Türkiye’de örgün Eğitimde bulunan tüm çocukların velilerinin kullandığı sistemdir. Veliler Sınav ve Proje Bilgileri, Not Bilgileri, Ders Programı, Devamsızlık Bilgileri, Nakil İşlemleri, Yerleştirme ve Sınav Bilgileri, Okul duyuruları, Okuduğu kitaplar gibi bilgileri sistem sayesinde anlık olarak takip edebilmektedir.

YENİLİKLER
 
-Devamsızlık girişi eklendi
-Bazı küçük hatalar düzeltildi
E-Okul Mobil Uygulama İndir - Öğrenci Devamsızlık ve Not Takip İşlemleri
 
Veli Bilgilendirme Mobil
 
Milli Eğitim Bakanlığı e-Okul Veli Bilgilendirme sistemi ile bütün öğrenciler (ilkokul,ortaokul,lise) sınav notlarına, yazılı, sözlü puanlarına, özürlü veya özürsüz olarak yaptıkları devam-devamsızlık durumlarına bakabilecekleri uygulamamız, sizler için her şeyi en kolaya getirecek şekilde düzenlenmiştir. İstediğiniz zaman diliminde okulunuz ile ilgili bütün bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.
 
MEB e okul Veli Bilgilendirme sistemi ile veliler çocuklarının okul durumlarını kolayca takip edebilecek. MEB e okul VBS sistemi sizlerin içini rahat tutacak güzel bir platform. Şimdi e okul mobil ile her şeyi kontrol altına alın. Ayrıca veli bilgilendirme sisteminden baktığınız notlarla kolayca teşekkür takdir belgesi için ortalama hesaplama yapabileceksiniz.


E-Okul Veli Bilgilendirme Mobil Uygulama (İOS) İndirmek İçin Tıklayınız 
E-Okul Veli Bilgilendirme Mobil Uygulama (Android) İndirmek İçin Tıklayınız

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.