EBA-Kadraj 3. Fotoğraf  EBA-Çizgi 2. Karikatür Yarışması

EBA-Kadraj 3. Fotoğraf EBA-Çizgi 2. Karikatür Yarışması

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün EBA Yarışmaları Hakkında yazısı: “EBA-Kadraj 3. Fotoğraf Yarışması” ile “EBA-Çizgi 2. Karikatür Yarışması”

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün EBA Yarışmaları Hakkında yazısı:

Eğitim sürecinin en önemli paydaşları olan öğretmen ve öğrencilerin gözüyle eğitimin görsel boyutunun ortaya çıkarılması, EBA’nın tanıtımında farkmdalık oluşturulması, karikatür sanatının öğrenci ve öğretmenler arasında yaygınlaştırılması amacıyla; Genel Müdürlüğümüz tarafından Bakanlığımıza bağlı resmi ve özel okullarda görev yapan bütün öğretmenler ile ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik “EBA-Kadraj 3. Fotoğraf Yarışması” ile “EBA-Çizgi 2. Karikatür Yarışması” düzenlenmektedir.

Yukarıda belirtilen her iki yarışmada öğretmen ve öğrenci olmak üzere iki kategoride düzenlenmektedir. Yarışma etkinliğine ilişkin detaylı bilgiler EBA Eğitim Portali içerisinde “Yarışma” (http://www.cba.gov.tr/yarisma/basvuru) başlığı altında yer almaktadır.

Söz konusu “EBA-Kadraj 3. Fotoğraf Yarışması” ile “EBA-Çizgi 2. Karikatür Yarışması”na katılımın sağlanabilmesi için ilinizdeki öğretmen ve öğrencilere ivedilikle duyuru yapılması hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.
Ahmet Onur AK

Bakan a.

Genel Müdür

17052016-05488819-(copy).jpg

www.turkiyeegitim.com / özel haber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.