EBS Ankara Şubesinden İl Müdürüne Destek

EBS Ankara Şubesinden İl Müdürüne Destek

Ankara Eğitim Birsen 2 Nolu Şube Başkanı, Ankara İL Milli Eğitim Müdürü Erol BOZKURT hakkında çıkan asılsız haberlere tepki gösterdi.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı  ''Değerler Yolculuğu'' projesinde Üstün DÖKMEN tarafından sarfedilen sözler görüyoruz ki gündem olmaya devam ediyor ancak ilginç olan, gündemin Ankara dışından belirlenmeye çalışılıyor olması.

Gündem Üstün DÖKMEN olmaktan çıkmış Üstün DÖKMEN üzerinden Kimlere zarar veririz olayına dönüşmektedir.Bu programda olan bitenleri görmeden, işin iç yüzünü bilmeden yapılan açıklamaları tasvip etmiyoruz.

Kimse Üstün DÖKMENİ Ankara üniversitesinde protesto etmiyor. Ancak Ankara eğitimine Çok büyük katkıları olan ve başarıl katkılar sunmaya devam eden bizim değerlerimizle yetişmiş İl Milli Eğitim Müdürümüz Erol Bozkurt'un, Üstün DÖKMEN nin Gereksiz ve talihsiz sözleri üzerine yıpratılması kesinlikle kabul edilebir bir durum değildir.

Bu olaya bizzat şahit olan bir Şube başkanı olarak, olay sonrasında anında tepki gösteren ve müdahale eden  Sayın Erol Bozkurt olmuştur.

Artık bu gerekiz polemiklerin ısıtılıp ısıtılıp Kendi değerlerimiz olan insanları yıpratmak için önümüze gelmemesini temenni ediyorum.

           Levent KÖSE
ANKARA 2 NOLU ŞUBE BAŞKANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum