Eğitim-Bir-Sen Şube Başkan'ları Müdür Olmak İçin Yarışacak

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkan'ları Müdür Olmak İçin Yarışacak

Müdürlük mülakat listeleri açıklandı. Ankara'da yayınlanan müdürlük mülakat listelerinde Eğitimbirsen şube Başkan'larının da başvurusu dikkat çekti .

Ankara ilinde müdürlük mülakatlarına başvurusu listeleri ek 2 puanları ile birlikte açıklandı. Müdürlük mülakat listelerinde Eğitimbirsen şube Başkan'larının başvuruları dikkat çekti. Ankara 3 nolu şube Başkan'ı Ahmet Altınsoy ve Ankara 4 nolu şube Başkan'ı Tekin Korku'nun da başvuruları dikkat çekti.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde de Ankara 6 nolu şube başkanı Uğur Kolsuz , Sincan öğretmen evine Bakanlık tarafından okul müdürü olarak atanmıştı .

Eğitim birsen şube Başkan'larının da okul müdürü olması en doğal haklarıdır. Buraya kadar herşey normal, ancak okul müdürlüğü gibi meşakatli ve ağır bir görevin yanında üye sayıları 4 - 5 bine yaklaşmış şubelerin Başkan'larının yıllardır kurucu müdürlükle idare etmesi ve şimdide okul müdürlüğü için başvuru yapmasına sendika genel merkezinin bakış açısıda bu doğrultusaysa Eğitim bir sen hata yapmaktadır .

Eğitim bir sen genel merkezinin üye sayıları 4-5 bini geçmiş şube Başkan'larını kurucu müdür yada okul müdürlüğüne mahkum etmesi hem genel merkezlerine hemde şube Başkan'larına zarar verir.

Eğitim bir sen genel merkezinin her şubeye yer alması mükemmel bir karardı . Bunun yanında şube Başkan'larınında profesyonel başkanlığa ayrılması ve sendikacılık yapması hem şubeleri rahatlatır hemde genel merkezi güçlü kılar.

Eğitim bir sen şube Başkan'ları okul müdürlüğü yaparken haftalık bir günlük sendikal izin Hakkı'yla binlerce üyeye Nasıl hizmet edecek ?

Yine okul müdürü olarak görev yaparken amiri konumunda olan ilçe ve il müdürlerine karşılık haksızlık ve hukuksuzluk konusunda Nasıl duruş gösterecek ?

Eğitim bir sen Genel başkanı Ali Yalçın ve yönetiminin en azından üye sayısı 4-5 bine yaklaşan şubelerin Başkan'larını profesyonele ayırması gerekir . Bu şekilde hem şube Başkan'larının elini rahatlatır ve güçlü kılar . Hemde Başkan'ların üyelerine ve genel merkeze daha iyi hizmet etmelerini sağlar.  

www.kamudanhaber.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum