Eğitim-Bir-Sen'den Genel Müdürlere Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen'den Genel Müdürlere Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen'den Genel Müdürlere Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Genel Başkan yardımcıları Şükrü Kolukısa ve Atilla Olçum, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitimi Genel Müdürü Osman Nuri Gülay, Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu ve Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Bülent Çiftçi’yi ziyaret ederek, yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.


Eğitim-Bir-Sen, Genel Müdürlere Ziyaret
 

Genel müdürlere yeni görevlerinde başarılar dileyen, hayırlı hizmetlere imza atmaları temennisinde bulunan Latif Selvi, temel eğitimin önemine dikkat çekerek, “Nasıl başlarsa öyle gider. Onun için toplumun değerlerini baz alan, hassasiyetleri dikkate alan çalışmaların yapılmasını bekliyoruz. Sizlerin bulunduğunuz makamın öneminin farkında olarak faydalı çalışmalar yapacağınıza inanıyoruz. Birimlerin eş güdümlü olarak çalışması önemlidir. Temel eğitim, mesleki ve teknik eğitim, yükseköğretim ve yurtdışı eğitim kadar diğer birimlerin de önemli olduğunu düşünüyoruz. Akademik alana öğrenci yetiştirmek yetmiyor, mesleki ve teknik eğitime de ağırlık ve önem verilmelidir” dedi.


Eğitim-Bir-Sen, Genel Müdürlere Ziyaret
 

Başarının yolunun, sorunları tespit ederek, paydaşların da görüşleri alınmak suretiyle, çözüme yönelik adım atmaktan geçtiğini ifade eden Selvi, şunları söyledi:

“Çalışmaların, toplumun değerlerinin ve hassasiyetlerinin dikkate alınarak yapılması, kalıcı çözüm için elzemdir. Eğitim hizmet kolunun genel yetkili sendikası olarak, öncelikli talebimiz ve beklentimiz, değerler eğitimini merkeze alan bir müfredatın hazırlanmasıdır. Bunun yanı sıra çözüme kavuşturulması gereken birçok sorun bulunmaktadır. Eğitim çalışanlarının Bakanlıktan beklentileri, sorunlarına bir an evvel çözüm bulunması talepleri var. El birliğiyle bütün sorunların üstesinden geleceğimize inanıyoruz.”


Eğitim-Bir-Sen, Genel Müdürlere Ziyaret
 

Latif Selvi, Ramazan Çakırcı, Hasan Yalçın Yayla ve Atilla Olçum ile birlikte, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Ali Rıza Altunel’e ziyarette bulunarak, bir süre görüştü.


Eğitim-Bir-Sen, Genel Müdürlere Ziyaret

 

Günümüzde örgün eğitimin yanı sıra yaygın eğitimin de önemli hale geldiğini belirten Selvi, Altunel’e yeni görevinde başarı diledi.

Mesleki ve Teknik Eğitimi Genel Müdürü Osman Nuri Gülay, Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu, Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Bülent Çiftçi ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Ali Rıza Altunel ise, daha iyi bir eğitim için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını dile getirdiler. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum