Eğitim Bir Sen'in Yeni Genel Başkanı Belli Oldu

Eğitim Bir Sen'in Yeni Genel Başkanı Belli Oldu

Eğitimciler Birliği Sendikası'nın 5. Olağan Genel Kurulu'nda, genel başkanlığa Ali Yalçın seçildi.

Eğitim-Bir-Sen 5. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Seçim sonucuna göre Eğitim-Bir-Sen’in yeni Genel Başkanı Ali Yalçın oldu.



 

Seçim sonuçları açıklandıktan sonra bir teşekkür konuşması yapan Genel Başkan Ali Yalçın, “Birbirimizin asla rakibi olmadık, bu yarışta çıkan sonuca göre, bize sorumluluğu tevdi ettiniz. Bu sorumluluğun altından kalkmak, bunun hakkını vermek, sendikamızı vakti kuşanarak zirveden yeni ufuklara taşımak için bundan sonra hizmetinizde, emrinizde olacağız. Yeni dönemi birlikte omuzlayacak, yeni ufuklara birlikte uzanacağız. Sendikamız geldiği noktadan daha ileriye gidebilecek, daha büyük işler yapabilecek, insanlık için daha faydalı çalışmalara imza atabilecek güçtedir. Bunu birlikte başaracak, kol kola yürüyerek olgunlaştıracağız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, her günümüzün bugün gibi olmasını diliyorum” dedi.



 

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Adayı Ahmet Özer ise, Genel Kurul’un demokrasi şöleni halinde geçtiğini vurgulayarak, “Ali Yalçın başkanlığında oluşturulan yönetime başarılar diliyorum. Allah muvaffak eylesin. Oy veren, vermeyen tüm delegasyona teşekkür ediyorum. Bu davaya gönül veren tüm dava erlerini saygıyla, sevgiyle selamlıyorum” şeklinde konuştu.



 

Memur-Sen Genel Başkan Vekili Günay Kaya, kardeşliğin ve dostluğun baki olduğunu ifade ederek, “5. Olağan Genel Kurulumuz kardeşliğe ve dostluğa sahne oldu. 81 ilden kalkıp geldiniz, bu şölene ortak oldunuz. Bugün ayrı gayrımız yoktu, sadece demokratik bir yarış vardı. O yarışımız bugün itibarıyla bitmiştir. Eğitim-Bir-Senimizdeki kardeşlik, irilik, dirilik devam edecektir. Seçim sonucu eğitim çalışanları ve Türkiye için hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Memur-Sen Genel Başkan yardımcıları Hacı Bayram Tonbul ve Mehmet Emin Esen, Eğitim-Bir-Sen eski genel başkan yardımcıları Murat Bilgin ve Teyfik Yağcı da kısa birer konuşma yaptılar.


Seçim sonucuna göre yeni Genel Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

 

 

Ali Yalçın (Genel Başkan), Latif Selvi (Genel Başkan Vekili), Mithat Sevin (Genel Başkan Yardımcısı/Mali İşler), Ramazan Çakırcı (Genel Başkan Yardımcısı/Teşkilatlanma), Şükrü Kolukısa (Genel Başkan Yardımcısı/Basın ve İletişim), Atilla Olçum (Genel Başkan Yardımcısı/Eğitim ve Sosyal İşler), Hasan Yalçın Yayla (Genel Başkan Yardımcısı/Mevzuat ve Toplu Sözleşme).

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum