Eğitim Öğretim Ödenegini Yatırmayan Milli Eğitim Müdürlükleri

Eğitim Öğretim Ödenegini Yatırmayan Milli Eğitim Müdürlükleri

Eğitim Öğretim Ödenegini Yatırmayan Milli Eğitim Müdürlükleri

Bilindiği üzere her eğitim-öğretim yılının başında kırtasiye ve çocuk masrafları için öğretmenlere eğitim-öğretime hazırlık ödeneği hesaplarına yatırılır. Bu yıl okulların açılması kurban bayramı ile çakışınca Başbakan Ahmet Davutoğlu okulların açılma tarihini 28 Eylül olarak belirlemiş ve bu sayede kurban bayramı ile yaz tatili birleştirilmiş olundu.

Yine bilindiği üzere  MEB, geçtiğimiz hafta, öğretmenler için eğitim-öğretim ödeneğinin bayramda önce verilmesi talimatını vermişti. Bayramdan önce eğitim-öğretim ödeneğinin öğretmenlerin hesabına yatırılması gerekiyordu. Fakat MEB'in bu talimatına rağmen bazı Milli Eğitim Müdürlükleri  eğitim-öğretim ödeneğini, öğretmenlerin hesaplarına yatırmayarak öğretmenleri mağdur etmiş, ayrıca MEB'i de zor durumda bırakmıştır. Bir çok ilde eğitim öğretim ödeneği öğretmenlerine hesabına yatmışken bazı milli eğitim müdürlüklerinde bu ödeneğin yatmaması konusunda öğretmenlerimizin mağduriyeti ve konu ile ilgili mesajları sitemize ulaşmıştır.

Bu konuda gereken adımların ivedilikle atılmasını, öğretmenlerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için ilgili kurumlara çağrıda bulunuyoruz..

Ayrıca bu konuda sıkıntı yaşanılan il-ilçe milli eğitim müdürlüklerini yorum kısmına yazarak sesinizin ulaştırılmasını sağlayabilirsiniz...
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum