Eğitimcilerden CHP'ye Anayasa Ve KHK Söyleşisi Davet

Eğitimcilerden CHP'ye Anayasa Ve KHK Söyleşisi Davet

Eğitimcilerden CHP'ye davet Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Yavuz Köse, CHP'lileri anayasa ve KHK'lar hakkında düzenleyecekleri söyleşiye davet etti.

Eğitimcilerden CHP'ye davet

Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Yavuz Köse, CHP'lileri anayasa ve KHK'lar hakkında düzenleyecekleri söyleşiye davet etti. Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Yavuz Köse, CHP Adapazarı İlçe Başkanı İlker Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Zi yarette konuşun Ali Yavuz Köse, yeni anayasa taslağı hak kında görüşlerini bildirdi.

Ayrıca Şubat ayında Anayasa ve KHK'lar hakkında bir söyleşi düzen leyeceklerini söyleyerek CHP Adapazarı İlçe Örgütü'nü bu söyleşiye davet etti. CHP Adapazarı İlçe Başkanı İlker Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu:

MÜCADELE CHP Adapazarı ilçe örgütü olarak her an sahadayız. Vatandaşlarımızın birçoğu getirilmek istenen yeni anayasa taslağı hakkında kapsamlı bilgiye sahip değil. Hal böyle olunca olay siyasi parti çekişmesine dönüşüyor. Oysa ki bu artık daha önemli bir konu, vatanımız her şeyden önemli. Çocuklarımızın geleceği için neden hayır dediğimizi vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Bu mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.

Adapostası

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.