Elektrikli kaykay

Elektrikli kaykay

Bilim kurgu filmlerindeki uçan kaykaylardan esinlenilerek üretilen ve son zamanlarda özellikle gençler arasında rağbet gören elektrikli kaykaylar ile dengeleri alt üst etme zamanı. Evde, parkta, alışveriş merkezinde ya da düz herhangi bir zeminde rahatlık

 

 

Bu yaz sahillerde, yollarda, parklarda her yaş için hem eğlenceli hem de pratik bir ulaşım aracı olarak kullanılacak elektrikli kaykaylar, son dönemde özellikle gençlerin kalbine hızla girmiş durumda. İlk denendiğinde nasıl biniliyor, nasıl düşmüyorlar gibi bir izlenim yaratsa da bir defa alışıldığında zevkle kullanılmaya devam edilen kaykaylar, farklı fiyat ve model seçenekleriyle n11.com’da satışa sunuluyor.

 

Elektrikli iki tekerleğiyle vücut hareketlerine göre kontrol edilebilen scooterlar, denge konusunda size çok az iş bırakan yeni nesil kaykay olarak ön plana çıkıyor. Hassas pedalları ile kıvrak ve hızlı harekete imkân tanıyan son dönemin ilgi çeken oyuncakları, taşıması kolay boyutları ve düşük ağırlıklarıyla her yerde her an kullanmanıza olanak sağlıyor.

 

Keşfedilecek ne varsa blog11’de

 

Moda, güzellik, dekorasyon, anne-çocuk, yaşam-tatil, fitness-outdoor, teknoloji ve otomobile dair keşfedilecek ne varsa blog11’de keşfedilmeyi bekliyor. blog11, düzenli güncellenen kategori haberleri ile sezon giyim trendlerinden, makyajda en son ürünlere, ev dekorasyonu tüyolarından gidilebilecek tatil noktalarına kadar birçok konuda yaşamın nabzını tutuyor. ( http://blog.n11.com/ )