Elektronik Sigarada Dolum Sıvısının Önemi

Elektronik Sigarada Dolum Sıvısının Önemi

Elektronik Sigarada Dolum Sıvısının Önemi

Elektronik Sigarada Dolum Sıvısının Önemi

Elektronik sigara cihazlarında, en önemli olan nokta dolum sıvılarının orijinal olmalarıdır. Dolum sıvılarını cihaz içerisinde buharlaşarak içinize çekmenizden dolayı önemlidir. İçeri çekilen buharın düzgün ve sağlıklı koşullarda üretilmiş olması gerekmektedir. Hiçbir şekilde kimyasal madde içermemesi konumunda daha sağlıklı bir dolum sıvısı olmaktadır. Dolum sıvısı mg ve ml olarak ayrılmıştır. E-Likit mg olarak seçtiğiniz dolum sıvısı, sert ve yoğun sigara içen kişilerin yüksek dozaj ile başlayıp düşmesini sağlayarak bunu tercih etmeleri gerekmektedir. Likit ml ise orijinal olarak üretilen bu likitler sıvı ölçü biri olup, likitler içerinde sadece az miktarda oldukları ve bir kişinin 10 ml seçeneğini alarak daha az dolum sıvısı tüketmesi için satılmaktadır. Önemleri arasında bu ayrım ve orijinal ürünleri almak ilk sırada gelmektedir.

Elektronik Sigara Nedir?

Sigarayı bağımlılarının bırakması için üretilmiş olan elektronik sigara, daha kolay bırakma ve sağlıya gerçek sigaranın vermiş olduğu zararın hiçbiri vermemektedir. Ülkemizde de yaygınlaşmış olan ve bu ürünün piyasa değeri daha altlarda tutulmuştur. Sigarayı bırakmak isteyenler için satın almaları açısından yüksek bir fiyatta satılmamaktadır. Özelliği ise pil veya batarya ile çalışıyor olmasıdır. İçerisine takılan kartuş ile yani dolum sıvısı ile ağızdan içeri çekilerek buhar vermesi ile, duman gibi zararlı değildir. Pek çok marka bulumatadır Joyetech , Aspire Kangertech bunların başlıcalarıdır. Buhar dolum sıvısına ısı verilmesi sonucu ortaya çıkar. Gerçek sigara içiyormuş hissi vererek ve daha kolay sigarayı bırakmak için birebir bir icattır.

Elektronik Sigara Likit Nedir?

Elektronik sigara likit , dolum sıvısı olarak da bilinmektedir. Dolum sıvısının özelliği, elektronik sigara içerisine kartuş sistemi ile takılarak, aromalı ve farklı tatlarla sigarayı daha basit ve zararsız bir şekilde bırakabilmenizi sağlar.

Elektronik Sigaranın Yararları Nelerdir?

Elektronik sigaranın yararları arasında yer alan noktalar bulunmaktadır. Bu cihazın önemli bir noktası olan yeri dolum sıvılarının elektronik cihazla birleşmesi ve pil yardımı ile çalışması sonucunda içerisine çektiğiniz buharın, gerçek sigaradan daha yararları olan şu sebepleri yer almaktadır;

  • Yanma çıkarma tehlikesi azdır.
  • Zehirli ve kimyasal bir duman yoktur.
  • Farklı aromalı tatlar vermektedir.
  • Dişlerinizin sararması söz konusu değildir.
  • Sigaradan daha kolay bir şekilde kurtulmanızı sağlar.
  • Pasif içicilere zarar vermemektedir.
  • Orijinal dolum sıvısı tercih edilmelidir.
  • Karbon monoksit maddesi bulunmamaktadır.
  • Sigarada bulunan 4000 kimyasal madde bu likitlerde yoktur.
  • Ağızda kötü bir koku bırakmaz.
  • Sigara kokusu gibi bir koku söz konusu değildir.