Emekli polisten profesöre dayak: Radarıma giren kurtulamaz

Emekli polisten profesöre dayak: Radarıma giren kurtulamaz

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Murat Kuloğlu, saldırıya uğradı. Emekli polis M. tarafından Alkol Madde Bağımlılığı Araştırma ve Uygulama Merkezi önünde öldüresiye dövülen Kuloğlu...

Salim UZUN

Adli makamların emekli polis M. ile ilgili vasi tayini sağlık raporu talep ettiğini kaydeden Kuloğlu, "Bu şahıs özel bir hastaneden kendisine vasi tayin edilmesine gerek olmadığına dair bir rapor almış. Biz bu kararın tersine bir rapor hazırlayınca hastaneye gelip tepki göstermiş. O olaydan sonra hastaneyi arayıp evimin adresini istemiş" diye konuştu.

Saldırganın kendisini telefonla arayıp "Sen benim radarıma girdin. Radarıma giren kurtulamaz" diyerek tehdit ettiğini anlatan Kuloğlu, "Tehditler üzerine zaten suç duyurusunda bulunmuştum. Sonra bu vahim olay gerçekleşti" dedi. Hastaneden darp raporu aldığını kaydeden Kuloğlu, şunları söyledi: "Bunca yıllık meslek hayatımda hastalarım bana hakaret bile etmedi. O yüzden bu olay beni çok etkiledi. Saldırgan polis tarafından Alanya'da yakalandı. Olayla ilgili soruşturma da devam ediyor."

Hürriyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.