Erdoğan: Biz, her türlü tedbirimizi aldık...

Erdoğan: Biz, her türlü tedbirimizi aldık...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölgedeki gelişmelerle ilgili tüm seçeneklerin her an önlerinde olduğunu belirterek, "Biz, her türlü tedbirimizi aldık, hazır durumdayız ve şunu bilecekler ki Fırat Kalkanı'nda ne yaptıysak bundan sonraki süreçte de biz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölgedeki gelişmelerle ilgili tüm seçeneklerin her an önlerinde olduğunu belirterek, "Biz, her türlü tedbirimizi aldık, hazır durumdayız ve şunu bilecekler ki Fırat Kalkanı'nda ne yaptıysak bundan sonraki süreçte de bizler bu görevi ifa etmenin hazırlığı içerisindeyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla resepsiyon verdi. Resepsiyonda konuşan Erdoğan, "30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bu büyük zaferi 95 yıl önce bizlere yaşatan ordularımızın başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve ordumuzun bütün mensuplarını, gazi meclisimizin tüm üyelerini, bin yıldır bu toprakları vatan yapmak için canlarını veren bütün şehitlerimizi rahmetle şükranla yad ediyorum, rabbim hepsinin mekanını cennet eylesin. Gazilerimizden hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaşayanlara sağlık ve afiyet temenni ediyorum. Türk milleti istiklali ve istikbali söz konusu olduğunda, sadece askerleriyle değil, erkeğiyle, kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla, tüm fertleriyle birer cesaret ve kahramanlık abidesidir. Tarihimiz bunun sayısız örnekleriyle doludur. En son 15 Temmuz'da sokaklara dökülen kardeşlerimizle bu hakikati bir kez daha görmüş olduk. Bunun için ne terör örgütleri ne de bunları üzerimize salan güçler hain emellerine asla ulaşamayacaklardır. Çünkü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz ifadesiyle, "bağımsızlık bizim milletimizin karakteridir'. Ülkemizi işgale kalkışanlar için söylenmiş "Ya istiklal ya ölüm" parolası aslında özgürce yaşama irademizin beyanıdır" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.