Erdoğan, İhsanoğlu'na çok sert yüklendi

Erdoğan, İhsanoğlu'na çok sert yüklendi

Cumhurbaşkanlığı seçimi için yurt gezilerini sürdüren Başbakan Erdoğan, bugünkü Denizli konuşmasında rakibi Ekmeleddin İhsanoğlu'na yüklendi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında bugün Denizlililere hitap eden Recep Tayyip Erdoğan, rakibi Ekmeleddin İhsanoğlu'na çok sert sözlerle yüklendi. 

Erdoğan, İhsanoğlu'nu kastederek, "Senden bir şey olmaz" dedi. İhsanoğlu'nun bu sözlere ne yanıt vereceğiyse merak konusu oldu.

KUŞ UÇSA CUMHURBAŞKANININ HABERİ OLMALI

Ekmeleddin İhsanoğlu'na "Siz bu karayollarını ne yapacaksınız?" diye sorulduğunu anımsatan Başbakan Erdoğan, "Verdiği cevap ne biliyor musunuz? 'O benim işim değil' diyor. Niye? Çünkü siyasetin insan yönetme sanatı olduğunu, insana hizmetkar olma sanatı olduğunu bilmeyenden cumhurbaşkanı olmaz" dedi. 

Erdoğan, Anayasa'da cumhurbaşkanın yürütmenin başı olarak tanımlandığını, bu nedenle ülkede kuş uçsa cumhurbaşkanının haberi olması gerektiğini vurguladı.

SENDEN BİR ŞEY OLMAZ

Erdoğan, şöyle devam etti:

Sen Babadağ'ın yolları nedir? Çivril'in yolları nedir? Denizli-Manisa bağlantısı nedir? Aydın-Denizli bağlantısı nedir? Eğer bunu bilmiyorsan senden bir şey olmaz. Onun için biz koşacağız, suyuyla da ilgileneceğiz, yoluyla da ilgileneceğiz. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bitirilmesiyle de ilgileneceğiz. Kocaeli Dilovası'ndan Karamürsel'e köprünün yapımıyla da ilgileneceğiz. 

Yeni köprülen, boğazın altından yeni çift katlı tüp geçitlerin yapımıyla da ilgileneceğiz. Havalimanlarının sayısı 26'ydı, 52 yaptık. İnşallah bunların sayısını daha da arttıracağız. Bunlara da devam edeceğiz.

internethaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.