Erdoğan ilk kez konuştu: İşten çıkarma olmayacak

Erdoğan ilk kez konuştu: İşten çıkarma olmayacak

Partinin MKYK toplantısında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, şeker fabrikalarının özelleştirilmesi konusunda ilk kez konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şeker fabrikalarında çalışanların işten çıkarılmasının söz konusu olmayacağını, işçilerin çalışmaya...

Edinilen bilgiye göre, önceki gün yapılan MKYK toplantısında, değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümet olarak bir yandan vatandaşın güvenliğini sağlamak için mücadele ederken, diğer yandan ekonomik ortamı iyileştirmeye çalıştıklarını söyledi. Erdoğan, "Vatandaşın ekonomik durumu önceliğimiz. Vatandaşın cebini rahatlatacak adımlar atıyoruz ve atmaya devam edeceğiz" dedi.

İŞÇİ ÇIKARILMAYACAK

Hürriyet'in haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, şeker fabrikalarının özelleştirilmesiyle ilgili tartışmalara da değinerek, "Bu işleri yapacağız. Devletin sırtında yük ve zarar ediyor. Özelleştirme zararı önleyecek şekilde yapılacak. 2002'den beri gündemimizde. Doğru olan bu. Burada çalışanların işten çıkarılması söz konusu olmayacak. İşçilerin çalışmaya devam etmesi teminatı ve taahhütname alınacak. Pancar üreticisinin mağdur edilmeyecek, çünkü fabrikalar kapanmayacak" dedi.

Hürriyet

E-Devlet'teki en faydalı 11 hizmet

E-Devlet'teki en faydalı 11 hizmet

Otomobilde satışlar düştü, kampanyalar uzadı

Otomobilde satışlar düştü, kampanyalar uzadı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.