Erdoğan'dan Gülen'e namus göndermesi

Erdoğan'dan Gülen'e namus göndermesi

Başbakan Erdoğan, Manisa'da hem cemaate hem de muhalefete yüklendi. Erdoğan'ın hedefindeki asıl isim ise Bahçeli oldu.

 

Başbakan Erdoğan, büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerini MHP'nin kazandığı Manisa'da Bahçeli'yi yerden yere vurdu. MHP'nin cemaatin ipine sarıldığını iddia eden Erdoğan, cumhurbaşkanı seçilmesi halinde de "parelel yapı" ile mücadelesinin devam edeceğini söyledi.

 
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, emniyetteki paralel yapı şüphelilerinden birinin "Bizim üstlerimiz, Başbakana bilgi verdi" dediğini kaydederek, "Şimdi buradan sesleniyorum, zerre kadar sizde onur varsa, haysiyet varsa, Başbakana kim bilgi vermiş, onları da açıklayın. Çünkü namuslu davranmayı öğretmedi size Pensilvanya. Size 'Takiye de yapabilirsiniz' dedi. 'Yalan da söyleyebilirsiniz' dedi. İftira da atabilirsiniz' dedi" ifadelerini kullandı. Erdoğan, cumhurbaşkanı seçilmesi halinde de "paralel yapı" ile mücadelesine devam edeceğini söyledi.
 
Erdoğan, on gün sonra önemli bir seçim olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:
 
"10 Ağustos'ta cumhur, yani millet başkanını seçecek. O eski tartışmaları, krizleri, karmaşayı artık geride bırakıyoruz. Meclis'te aylar boyunca devam eden konuları, keyfi uygulamaları, kimi zaman hukuksuzluğa varan eylemleri artık geride bırakıyoruz. 2007'de millete gittik, Anayasa'yı değiştirdik. 'Artık cumhurbaşkanını millet seçecek' dedik. Türkiye yüzde 69'la evet dedi. Manisa bu değişikliğe yüzde 60'la evet dedi. İşte şimdi, o değişiklik hayata geçiyor. Şimdi halk sandığa gidiyor, milli irade tecelli ediyor. Cumhur kendi hür iradesiyle cumhurbaşkanını tayin ediyor. Vekil yok, kendi, bizzat, o seçiyor. 
 
"MHP'YE GÖNÜL VEREN KARDEŞLERİM"
 
Dikkatinizi çekiyorum, MHP kimlerle bir araya geldi? Ey MHP'ye gönül veren kardeşlerim, Sosyalist İşçi Partisi ile Devrimci Halk Partisi ile... MHP kiminle bir araya geldi? MHP'nin milletvekillerini, il başkanlarını dinleyen, MHP'ye tuzak kuran, şantaj yapan Pensilvanya'yla bir araya geldi. Kim bu Pensilvanya? Ülkesine ihanet eden bir şebeke. Ülkesinin sırlarını kaydeden, belki de bunları istihbarat örgütlerine veren bir şebeke. Kim bu Pensilvanya? Ülkenin Cumhurbaşkanını, Başbakanını, bakanlarını, Genelkurmay Başkanını, kuvvet komutanlarını, MİT Müsteşarını dinleyen, ülkenin en mahrem bilgilerini elde eden bir şebeke... Ya Bahçeli, hani siz milliyetçiydiniz, hani siz vatanseverdiniz? O zaman bu ihanet şebekesine neden payandalık yapıyorsunuz? Düşünebiliyor musunuz, ulusal güvenliğimizi tehdit eden, böyle bir şebekeyle beraber hareket ediyorlar. Şimdi çıkmış Türkmenler üzerinden istismar siyaseti yapmaya çalışıyor.

ADANA'DA DURDURULAN MİT TIRLARI 
 
Biz, Suriye'de Türkmenlere yardım ulaştırmaya çalışırken bu Pensilvanya'nın uzantıları gitti, Adana'da MİT'in tırlarına baskın yaptı. Ey Bahçeli, ya sen bu milleti enayi mi zannediyorsun? Çıkıyorsun millete, utanmadan, sıkılmadan Türkmeneli'ni ihmal ettiğimizden bahsediyorsun, Türkmenleri ihmal ettiğimizden bahsediyorsun. Senin hayatında bugüne kadar Türkmenlere gram desteğin oldu mu ya, bunu söyle. Ey Bahçeli, Türkmenleri bu kadar düşünüyordunuz da Adana'ya neden sesiniz çıkmıyor? Pensilvanya'ya neden kapı kulu oluyorsunuz?"
 
"CHP VE PENSİLVANYA MHP YÖNETİMİNİ ALDI"

Yanlış bir yola girdiler, oradan çıkamıyorlar. CHP ve Pensilvanya bu MHP yönetimini aldı, uçuruma doğru sürüklüyor. MHP Genel Başkanı da sabah akşam hakaret ederek, terbiye dışı, ahlak dışı hakaretler sarf ederek, beceriksizliğini, başarısızlığını örtmeye çalışıyor. İyi de ne kadar örteceksin Bahçeli? Öyle bir aday buldunuz ki evlere şenlik. Mızrak çuvala sığacak gibi değil" 

internethaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum