Eskişehirspor Beşiktaş maçı canlı izle – Eskişehir BJK canlı izle!

Eskişehirspor Beşiktaş maçı canlı izle – Eskişehir BJK canlı izle!

Eskişehirspor Beşiktaş maçını canlı izlemek için hemen tıkla. Eskişehirspor Beşiktaş canlı izleme ekranı haberimizde. Süper Lig’in 7. Haftasında Beşiktaş, Eskişehir deplasmanına çıkıyor. Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanacak maçı hakem Deniz Ateş Bitnel y

Eskişehirspor Beşiktaş maçı canlı izle – Eskişehir Beşiktaş canlı izleme bağlantısının sizlerle paylaşıyoruz. Spor Toto Süper Lig'in 2015-2016 Hasan Doğan Sezonu 7. Haftasında Eskişehirspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Mücadele öncesinde yaşananları ve maç hakkındaki tüm bilgileri haberimizde derleyerek sizlere aktarıyoruz. Beşiktaş Ligdeki iyi gidişatını Eskişehirspor deplasmanından alacağı 3 puan ile sürdürmek istiyor. Karşılaşmayı Lig TV şifreli olarak canlı yayınlıyor. Eskişehirspor Beşiktaş maçının canlı izleme ekranı, muhtemel 11'leri, maç öncesi ve sonrası yaşananlar ile karşınızdayız. Eskişehirspor Beşiktaş maçı saat 17.00'da başlayacak ve mücadeleyi hakem Deniz Ateş Bitnel yönetecek. İşte Eskişehirspor Beşiktaş maçı canlı izleme ekranı ve detaylar.

Eskişehirspor Beşiktaş maçı canlı izlemek için tıkla

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Eskişehirspor ile karşılaşacak Beşiktaş, Eskişehir'e geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Anadolu Üniversitesi Havaalanı'na ulaşan siyah-beyazlı kafileyi, taraftarlar karşıladı. Teknik direktör Şenol Güneş'e, günün anısına plaket taktim eden taraftarlar, futbolcularla fotoğraf çektirdi. Beşiktaş kafilesi, daha sonra konaklayacağı otele geçti.

Eskişehirspor ile Beşiktaş, yarın saat 17.00'de Eskişehir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş'ın Eskişehir kadrosu belli oldu!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maçın kamp kadrosu belli oldu.

Karşılaşma için bugün Eskişehirspor'a gidecek siyah-beyazlı takımda teknik direktör Şenol Güneş, Mustafa Pektemek, Ramon Motta, Pedro Franco ve Alexander Milosevic'i 18 kişilik kamp kadrosuna dahil etmedi.

Beşiktaş'ın Eskişehirspor maçı kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Tolga Zengin, Günay Güvenç, İsmail Köybaşı, Serdar Kurtuluş, Dusko Tosic, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Jose Sosa, Kerim Frei, Olcay Şahan, Cenk Tosun, Necip Uysal, Ersan Adem Gülüm, Andreas Beck, Gökhan Töre, Ricardo Quaresma, Mario Gomez, Luiz Rhodolfo.

Beşiktaş Eskişehir 59. randevuda!

Beşiktaş ile Eskişehirspor, bugün yapacakları maçla lig tarihinde 59. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 58 lig maçında Beşiktaş, Eskişehirspor'a galibiyet sayısında 28-15, gol sayısında da 73-48 üstünlük kurdu. İki ekip arasındaki 15 maç ise berabere sonuçlandı.

Geçen sezon İstanbul'da yapılan maç 1-1 bitti, Eskişehir'de ise ev sahibi ekip 1-0 galip geldi.

- Eskişehir'deki maçlar

Beşiktaş ile Eskişehirspor takımları lig tarihinde daha önce Eskişehir'de 29 kez karşılaştı.

Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki maçlarda konuk Beşiktaş 12, ev sahibi Eskişehirspor 11 galibiyet aldı, 6 maçta da taraflar eşitliği bozamadı.

Eskişehir'deki maçlarda gol sayısında ise Beşiktaş'ın 32-26 üstünlüğü bulunuyor.

Bu arada, iki takım arasında 1981-82 sezonunun son haftasında Eskişehir'de yapılan maç, Beşiktaş'ın müsabakada 2-1 öne geçmesinin ardından yaşanan olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edilirken, Türkiye Futbol Federasyonu daha sonra maçın sonucunu hükmen 3-0 olarak Beşiktaş lehine tescil etti.
 

 

 

 



- Son 10 maçta Beşiktaş'ın üstünlüğü var

İki takım arasında oynanan son 10 maçta Beşiktaş, rakibine üstünlük kurdu.

Siyah-beyazlı takım, ligdeki bu 10 maçta Eskişehirspor'u 5 kez yendi. Bunların 3'ünü kırmızı-siyahlılar kazanırken, 2 karşılaşma berabere sonuçlandı.

İki takım arasında Süper Lig'de yapılan son 10 maçta alınan sonuçlar şöyle:

Sezon Maç Sonuç

----------- -------------------------------- --------

2010-11 Eskişehirspor-Beşiktaş 2 - 0

Beşiktaş-Eskişehirspor 3 - 1

2011-12 Eskişehirspor-Beşiktaş 2 - 1

Beşiktaş-Eskişehirspor 2 - 0

2012-13 Beşiktaş-Eskişehirspor 2 - 2

Eskişehirspor-Beşiktaş 1 - 2

2013-14 Eskişehirspor-Beşiktaş 0 - 1

Beşiktaş-Eskişehirspor 1 - 0

2014-15 Beşiktaş-Eskişehirspor 1 - 1

Eskişehirspor-Beşiktaş 1 - 0

Avrupa Ligi'nde Sporting Lizbon ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, yarın Eskişehirspor maçından 3 puanla ayrılıp liderliğini sürdürmek istiyor. Siyah-beyazlılar ligde geride kalan 6 haftada rakiplerine attığı 16 golle maç başına 2.6 gol ortalamasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yarın Eskişehirspor'a konuk olacak olan lider Beşiktaş, zirvedeki yerini perçinlemek için yarın varını yoğunu sahaya koyacak. Karşılaşma öncesi siyah-beyazlı takımdaki tek sıkıntısı ise Sporting Lizbon maçının yorgunluğu olarak gözüküyor.

Geçen hafta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan derbi maçta Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek liderlik koltuğunu sarı-lacivertlilerden
devralanBeşiktaş, ligde 17. sırada yer alan Eskişehirspor'a konuk olacak. Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftada sadece bir kez mağlubiyet yaşayan Şenol Güneş ve öğrencileri yoluna dolu dizgin devam etmek istiyor. Perşembe günü Sporting Lizbon ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş'i düşündüren tek konu ise takımdaki yorgunluk. Sadece 2 gün dinlenme imkanı bulan futbolcularından mental olarak hazır olmalarını isteyen deneyimli çalıştırıcı, oyuncularından Eskişehirspor maçında sabırlı olmalarını istediği belirtildi.

GOL YOLLARI ETKİLİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı takıma oynattığı futbolla otoritelerden tam not alırken, takımın gol yollarındaki etkili oyunu ise deneyimli çalıştırıcının en rahat olduğu konu olarak ön plana çıkıyor. Ligde geride kalan 6 haftada 16 gol atan Beşiktaş maç başına 2,6 gol ortalamasıyla oynuyor. İleri uçtaki futbolcuların uyumu ve gol vuruşlarındaki etkili oyunu konusunda ligin en iyisi konumunda bulunan Beşiktaş, ligde geride kalan 6 haftada kalesinde 12 gol gören Eskişehirspor defansına da korku dolu anlar yaşatabilir.
 

 

 

 



GOL MAKİNASI: CENK VE MARİO GOMEZ

Beşiktaş'ın gol yollarındaki en etkili silahı Cenk Tosun ve Mario Gomez. İki futbolcu da ligde geride kalan 6 haftada takımları adına 4'er gol kaydetti. Özellikle Cenk Tosun ligin ilk haftasında yaptığı hat-trickle göz doldurmuştu. Siyah-beyazlıların yeni transferi Mario Gomez'in de ilk haftalarda oynamamasına rağmen ligde şu anda 4 gole ulaşmış olması Şenol Güneş'i memnun ediyor.
Siyah-beyazlılarda 4'er gollü Cenk ve Mario Gomez'i, Olcay (2), Kerim (2), Oğuzhan, Göhan Töre ve Quaresma takip ediyor.
Ligde rakip ağlara 16 gol kaydeden siyah-beyazlılarda, golden önceki son pası veren ve asistleriyle öne çıkan isimler de en az gol atan futbolcular kadar takımlarına yaptıkları katkılarla ön plana çıkıyor. Takım arkadaşlarına 5 asist yapan Gökhan Töre bu konuda lider durumda. Töre'yi sırasıyla Oğuzhan (3), Olcay (3) ve Cenk takip ediyor.


Eskişehirspor Beşiktaş maçını canlı izlemek için hemen tıkla. Eskişehirspor Beşiktaş canlı izleme ekranı haberimizde. Süper Lig'in 7. Haftasında Beşiktaş, Eskişehir deplasmanına çıkıyor. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanacak maçı hakem Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Karşılaşmanın en son gelişmelerini, muhtemel 11'leri ve Lig Tv canlı izleme bağlantısını haberimizden görebilirsiniz. İşte Eskişehirspor Beşiktaş maçı canlı izleme bağlantısı ve mücadele hakkındaki en son haberler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.