Ey Nabi Avcı, Cehennemden Haberin Var Mı?

Ey Nabi Avcı, Cehennemden Haberin Var Mı?

TÜRKİYE KAMU SEN VE TÜRK EĞİTİM SEN GENEL BAŞKANI İSMAİL KONCUK MEB’DE YAŞANANLARLA İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI YAPTI.

TÜRKİYE KAMU SEN VE TÜRK EĞİTİM SEN GENEL BAŞKANI İSMAİL KONCUK MEB’DE YAŞANANLARLA İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI YAPTI.

EY NABİ AVCI HABERİN VAR MI?

Senin yönettiğin bakanlığında ne haksızlıklar oluyor? Haberin var mı? Alın teri hırsızları, sözde mülakat çeteleri kelle avcılığına çıkmış haberin var mı?

Senin bakanlığını sen mi yönetiyorsun, yoksa çeteler mi, Ey Nabi Avcı? Binlerce insan, hak ettiği makamlardan, adeta zor kullanılarak alaşağı edildi? Haberin var mı?

Sözde senin yönettiğin, gerçekte hak yiyicilerin cirit oynattığı, bu bakanlık, artık milli torpil bakanlığı oldu, haberin var mı?

Binlerce yönetici adayı, müdür olabilmek için mülakata alındı. Listeler havada uçuşurken, sizin, “Adil olun” dediğiniz birçok il müdürü adil olmadı, olmadıkları gibi hazırlanan listeleri, mülakat komisyonu üyelerine dikte ettiler. Bunlardan birisi de Muğla İl Müdürüdür. Hazırlanan listeye, “Ben Allahtan korkarım, kul hakkı yiyemem.” diyerek, itiraz eden bir şube müdürünü, komisyon üyeliğinden zorla istifa ettirdi. Muğla il müdürü de, talimatınızı dinlemeyerek, hak eden yönetici adaylarının hakkını yiyen, yandaşlardan başkalarına yüksek puan verdirmeyen, diğer il müdürleri de halen görev başındadır. Ey Nabi Avcı, talimatını kimse dinlemedi, haberin var mı?

Bu yaşananlardan sonra, kimsenin, aklı başında, yandaş olmayan hiçbir öğretmenin size güveni kalmadı. Bu bakanlığı, artık yandaş sendika ve onların dümen suyundaki sözde yöneticiler yönetiyor, haberin var mı?

Okullarımızın yönetimi artık, liyakatli, kabiliyetli yöneticilerde değil, Sayın Avcı. Okullarımız birçoğu, artık, yağcılıkta, yalakalıkta derece yapmış olanlar, dostlarını satmaktan bir an olsun çekinmeyenler tarafından yönetilecek. Bu çapsız adamlarla Türk milli eğitiminin nereye gittiğinden, haberin var mı, Ey, Nabi Avcı?

Tek dertleri makam ve unvan sahibi olmak olan, yüreklerinde zerre Allah korkusu ve millet sevgisi olmayan, hak yemekten hiç korkmayan bu çetelerle daha nereye kadar yürüyeceksin, Ey Nabi Avcı?

Yargı, şube müdürleri yönetmeliğini iptal etti? Şube müdürlerine yapılan sözlü sınavı da iptal etti. Bütün bunlara rağmen, senin Müsteşarın Yusuf TEKİN, açıkça mahkeme kararını uygulamayacağını ilan etti. Kendisini, hukuktan dahi üstün gören, yargı, başka kararlar da verse, B planımız var, kimse korkmasın, diyen bir müsteşarla, sizin bakanlığınızda, tabiri caizse, EŞKİYA KANUNU hüküm sürer hale gelmiş, Ey Nabi Avcı, haberin var mı? Müsteşarın dahi, hak, hukuk tanımadığı bir bakanlıkta, il müdüründen, ilçe müdüründen hangi hak, hangi hukuku uygulaması beklenebilir?

Yayınladığınız, Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile, öğretmenlerin, zaten azalmış olan moral ve motivasyonunu da, yerle bir etmek üzere olduğunuzdan, Ey Nabi Avcı haberin var mı?

Sayın Bakan, hakkı gasp edilen binlerce yöneticinin vebalini nasıl taşıyacaksın? Bu kadar insanın, size, hakkını helal edeceğini mi, düşünüyorsunuz? Hayat bu dünyadan ibaret değil, diğer taraf da var, CENNET VAR, AMA CEHENNEM DE VAR, EY NABİ AVCI HABERİN VAR MI?

Ey Nabi Avcı, ya bakanlığınıza hakim olun, bu çeteleri durdurun, ya da, o makamda bir dakika dahi durmayın, SİZE OLAN SAYGIMIZ DAHA DA AZALMADAN, İSTİFA EDİN.

İSMAİL KONCUK

GENEL BAŞKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum