EYFOR 7 Davet Yazısı

EYFOR 7 Davet Yazısı

Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Demeği EYUDER her yıl Kasım ayında Eğitim Yönetimi Forumu (EYFOR) düzenlemektedir.

Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Demeği EYUDER her yıl Kasım ayında Eğitim Yönetimi Forumu (EYFOR) düzenlemektedir. Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan EYFOR-VII EYUDER, KKTC MEB, Lefke Avrupa Üniversitesi ve KKTC TÖDER işbirliği ile Gime/KKTC’de gerçekleştirilecektir. 03-05 Kasım 2016 tarihlerinde “EĞİTİME DÖNÜŞ” ana teması altında eğitim alanındaki nitelik geliştirme ve yenileşme çalışmalarında sürdürülebilirlik, katkı ve birikim sağlamayı amaçlayan VII. Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu (EYFOR-VII) disiplinler arası bir yaklaşım ve anlayış içinde eğitim alanına ilişkin kuram, politika ve uygulamalar tartışılacak; bildirili oturum, panel, çalıştay ve konferanslara yer verilecektir. EYFOR-VII ana teması altında tartışmaya açılacak konular ve EYFOR-VII afişimiz yazımız ekinde mevcuttur, (incelemek için : http://www.evfor.org)

Forumda bildirili oturumlar, çalıştaylar, paneller, söyleşiler ve açık oturumlar düzenlenecek olup EYFOR-VIFye Akademisyenlerimiz, il/ilçe milli eğitim yöneticileri, okul/kurum yöneticileri ve öğretmenlerimiz bildirili ya da dinleyici olarak davetlidir.

Ayrıca bilimsel çalışmalara bildirili katılan eğitimcilerimizin müsteşarlık makamının bilimsel toplantılar konulu valiliklere gönderdiği “11.09.2012 tarih ve B.OO.ÖYG.O.Ol.03-051.04-90/26404” sayılı yazısı gereği görevli izinli sayılacakları belirtilerek EYFOR-VII Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumuna yönelik bildiri çağrı yazımızın tüm il/ilçe yönetimine ve okul/kurumlara duyuru yapılması hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim.

eyfor_vii_davet_yazisi__egitim_yoneticileri_ve_uzmanla_sayfa_1-(copy).jpgeyfor_vii_davet_yazisi__egitim_yoneticileri_ve_uzmanla_sayfa_2-(copy).jpgeyfor_vii_davet_yazisi__egitim_yoneticileri_ve_uzmanla_sayfa_3-(copy).jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.