EYFOR-IV bildiri başvuru süresi uzatıldı

EYFOR-IV bildiri başvuru süresi uzatıldı

Balıkesir Burhaniye'de düzenlenecek olan EYFOR-IV için özet bildiri başvuru süresi 10 Haziran 2013 tarihine uzatılmıştır.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Eğitim Yönetimi Forumu EYFOR-IV, EYUDER ve Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi işbirliği ile 3-5 Ekim 2013 tarihleri arasında Balıkesir (Burhaniye)’de uluslararası katılımlı gerçekleştirilecektir. Ayrıca EYFOR’un son günü Burhaniye-Ayvalık ilçelerinin doğal güzelliklerinin görüleceği tarihi ve turistik gezi yapılacaktır.

EYFOR Bilim Kurulu İçin Tıklayınız

Eğitim Yönetimi Formu (EYFOR), Eğitim bilimleri ve yönetimi alanlarında akademik birikimler ile uygulama çalışmalarını buluşturan bir etkinlik niteliği taşımaktadır. Etkinliğin bu yılki konusu           “21. YÜZYILDA EĞİTİM”  olarak belirlenmiş olup detaylı bilgiye forum web sayfası www.eyfor.org adresinden ulaşılabilir.

Geleneksel olarak her yıl ekim ayında düzenlenen bu EYFOR-IV’te sizi ve Yüksek Lisans-Doktora öğrencileriniziyayınlarınızla* aramızda görmek istiyoruz.

EYFOR-IV. Eğitim Yönetimi Forumu Düzenleme Kurulu adına,

Düzenleme Kurulu Eş Başkanı                 Düzenleme Kurulu Eş Başkanı
    Prof. Dr. Nevin Saylan                                  Adem ÇİLEK

 

* (EYFOR-IV Bildirileri EBAD-JESR Dergisinin istenen formatına göre hazırlandığında uluslararası hakem sürecine alınacak ve EYFOR-IV için özel sayı çıkarılacaktır.) 
Makale yazım kurallarına ve diğer bilgilere http://ebad-jesr.com/EBAD-Yazarlara%20Bilgi.pdf” linkinden ulaşabilirsiniz.

"IV. Eğitim Yönetimi Forumu: Yeni Yüzyılda Eğitim" için daha önce 24.05.2013 olarak duyurulan "Bildiri özetlerinin online sisteme giriş" tarihi bildiri sunmak isteyen yazarlardan gelen yoğun talep üzerine 10 Haziran 2013 tarihine kadar uzatımıştır.  Bildiri gönderimlerini ve takibini http://www.eyfor.org/bildiri.html  adresinden yapabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür eder. Saygılar sunarız.

EYFOR –IV Düzenleme Kurulu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.