Fatih Terim 2-1'lik galibiyetten mennun değil

Fatih Terim 2-1'lik galibiyetten mennun değil

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Avusturya maçı sonrası birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı..

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Avusturya galibiyetinin önemli olduğunu ancak maçı daha farklı kazanmamız gerektiğini söyledi.

Fatih Terim, maçtan sonra yayıncı kuruluşa şöyle konuştu:

"Kazanmak güzel bir şey oyuncularımızı kutluyorum. Kaybetmeme duygusu güzel şeyler. İnşallah hep böyle devam ederiz. Avusturya çok ciddi bir rakip grubunu sadece bir beraberlik alarak 28 puanla kazanmış bir takım. Geriye düşmemize rağmen kazanmamız güzel oldu. Oyundan çok memmununm, özellikle ayağa pasları iyi oturturduk. Baskı kurmayı öğrendik, her an skoru değiştirecek oyuncularımız var. Hakan iyi vurdu, oradan Selçuk da atar Arda da.. Kalecimizden en son girene kadar, geçen maçta oynayandan bu maçta oynayana kadar tüm oyuncularımızı kutluyorum. Ligimizin temposu Avrupa Şampiyonasına yetmiyor, daha güçlü olmamız lazım. Milli takımı bu tempoya getirmemiz gerekir. Kendilerini güç olarak Avrupa Şampiyonası'na hazırlamaları gerekiyor, bunu onlardan istiyorum."

Terim, milli takımın galibiyet sayısını artırması gerektiğini belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

"1923'den beri ne kadar kazanmışız? Bir iki maçı kazanmakla aradaki farkı kapatamayız. benim için hazırlık maçı resmi maç önemli değil. Mutlaka kazanmamız gerekiyor. Laubaliliği asla kabul etmem, üç dört beş ne bulursak atmamız lazım."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.