Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğünden:

Fırat Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır.

1 - Atamalarda, Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri”ndeki esaslar uygulanacaktır.

2 - Profesör kadroları daimi statüde olup, bu kadroya başvuracak adayların; www.firat.edu.tr adresinde bulunan dilekçeyi doldurarak, ekinde özgeçmişlerini, doçentlik başarı belgelerini, bilimsel yayınlarını, kongre-konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten lisansüstü çalışmalarını, Üniversite veya İleri Teknoloji Enstitülerine katkılarını kapsayan 6 (altı) adet dosyayı Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

3 - Doçent Kadroları daimi statüde olup, bu kadroya başvuran adayların, www.firat.edu.tr adresinde bulunan dilekçeyi doldurarak, ekinde Doçentlik Başarı belgelerini, özgeçmişlerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) adet dosyayı Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

4 - Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların, www.firat.edu.tr adresinde bulunan dilekçeyi doldurarak, ekinde kısa özgeçmişlerini, doktora diplomasının onaylı birer örneği ile bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan 4 (dört) adet dosyayı Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri,

5 - Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil sınavlarının yapılacağı yer ve tarih Üniversitemiz web sayfasında adaylara daha sonra duyurulacaktır.

6 - Başvurular ilan yayım tarihinden itibaren 15 gündür. Süresi içerisinde yapılmayan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

 

ÜNVANI>>

 

PROF.

DOÇ.

YRD. DOÇ.

AÇIKLAMALAR

BİRİMİ

ANABİLİM DALI

DRC. ADET

DRC. ADET

DRC. ADET

Eğitim Fakültesi

Fen Bilgisi Eğitimi

1-1

 

 

Kimya bilim alanında doçent olmak. Öğretmen adaylarının teknolojik pedagojik içerik bilgisi yeterlilikleri alanında çalışması olmak.

1-1

 

 

Kimya bilim alanında doçent olmak. Bilgisayar destekli fen eğitimi üzerine çalışması olmak.

Su Ürünleri Fakültesi

Hastalıklar

 

1-1

 

Balık immünolojisi ve balıklarda oksidatif stres üzerine çalışmalar yapmış olmak.

Elazığ Sağlık Yüksekokulu

Beslenme ve Diyetetik

 

 

4-1

Metabolik sendrom ve antioksidan kapasite belirleme yöntemleri üzerine çalışmaları olmak.

Keban Meslek Yüksekokulu

Geoteknik

 

 

4-1

Jeoloji mühendisliği lisans mezunu olup, doktorasını baraj jeolojisi üzerine yapmış olmak.Jeoteknik alanında çalışması olmak.

TOPLAM

 

2

1

2

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.