Galatasaray Fenerbahçe derbisi tarihi belli oluyor

Galatasaray Fenerbahçe derbisi tarihi belli oluyor

Galatasaray ve Fenerbahçe'de iplerin gerilmesine neden olan derbi tarihi bugünkü toplantıdan sonra belli olacak. Fenerbahçe cephesi 28 Nisan'a karşı..

Ertelenen maçı bir an önce oynamak isteyen Fenerbahçe, TFF’de bugün yapılacak zirvede tarih için ‘6 ya da 13 Nisan’ diyecek.
 
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in ertelenen derbi için “28 Nisan olmazsa olmazımız” çıkışının ardından Fenerbahçe cephesi bu tarihi kabul etmedi.

Sarı lacivertliler, Futbol Federasyonu’nda bugün gerçekleşecek zirvede derbiyi 6 ya da 13 Nisan’da oynamak istediklerini tekrarlayacak. 

Fenerbahçe’yi temsilen kulüp genel sekreteri Mahmut Uslu, TFF’ye ertelenen derbiyi bir an önce oynamak istediklerinin altını çizecek.

‘28 NİSAN’A HAYIR’

Uslu görüşmede ilk tercih olarak 6 Nisan’ı isteyecek. Ancak uzlaşma sağlanamazsa ikinci tercih 13 Nisan’ı masaya koyacak. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in derbi tarihine konusundaki sözlerine ilişkin kamuoyunun kendi yorumunu yapması gerektiğini belirten sarı lacivertliler, bu konuşmaya yanıt vermemeye karar verdiler. 

Bugün TFF’de yapılacak toplantıda sert tartışmalar yaşanabileceği belirtiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.