Geleceğe Artı Günleri 2014 Başlıyor

Geleceğe Artı Günleri 2014 Başlıyor

Anadolu Gençlik Federasyonu(ANGEF) Sosyal Girişimi olan Geleceğe Artı Gençlik Akademisi bünyesinde “Geleceğe Artı Günleri2014” Kasım ayı itibari ile Anadolu Gençlik Federasyonu seminer salonunda yapılacak.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Geleceğe Artı Koordinatörü Yeşim Gürsoy şunları söyledi: “ Geleceğe Artı Günleri2014 ‘ü yeni nesil öğrenme metotları ile gençlerimizin öğrenirken eğlenmelerini bu sayede de aldıkları eğitimin çıktılarını günlük hayatta uygulayabilecekleri şekilde planladık. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız eğitim projemizde yurtdışı örneklerini inceledik, bu sayede yeni nesil küresel eğitim anlayışını yerele entegre ederek daha sağlıklı sonuçlar veren bir eğitim metodu ortaya çıkardık. Klasik öğrenme metotlarının dışında tamamen interaktif uygulamalar ile verilecek eğitimlerimize tüm üniversite öğrencileri katılabilir. Kasım ayı içinde hafta sonları yapılacak eğitimimizde İnovatif  Beden Dili, Etkili Konuşma, Kariyer Planlama, Liderlik ve Yöneticilik konularını ele alacağız. Eğitimlerimiz ANGEF Gönüllülerine tamamen ücretsiz olarak yapılacak ve Katılımcılara dört adet Geleceğe Artı sertifikası verilecek. “
 
Gürsoy; gençlerin insan kaynağı kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar yapmak üzere Geleceğe Artı Günleri 2014’ü organize ettiklerini belirterek, “Eğitim kavramı ile öğrenim arasındaki en büyük fark, eğitimin süresiz ama sürekli oluşu; öğrenimin ise akademik olmasıdır. İşte bu nedenle, bilgelik sevgisi kavramıyla yola çıktık. ‘Bilgi güçtür’ dedik. Kurumsal çatımızı kurumsalın içinde profesyonel bir ruhla taşırken amatör davrandık. Her birimiz, kendi alanımızda uzman ve zaman zaman bir araya gelen amatör ruhlu profesyonellerdik. Ortak noktamız, birlik ve beraberlik içinde ama bilindik şeyleri geliştirerek bilinmedik şeyler oluşturmaktı ve bunu başardığımızı düşünüyoruz. Geleceğe Artı Günleri 2014 için www.gelecegearti.com adresini ziyaret edebilir ya da 0312 911 22 30 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.