Geleceğe Artı katmaya hazır mısınız?

Geleceğe Artı katmaya hazır mısınız?

Anadolu Gençlik Federasyonu Sosyal Girişimleri hız kesmeden devam ediyor. Anadolu Gençlik Federasyonu Genel Merkezinden yapılan açıklamaya göre gençlerin insan kaynağı kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar yapmak üzere “Geleceğe Artı” gelişim akade

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Geleceğe Artı Grup Başkanı ve aynı zamanda Angef Genel Başkanı Mesut Karaağaç; “Eğitim kavramı ile öğrenim arasındaki en büyük fark, eğitimin süresiz ama sürekli oluşu; öğrenimin ise akademik olmasıdır.  İşte bu nedenle; Bilgelik sevgisi kavramıyla çıktık yola…“Bilgi Güçtür.” dedik.  
 
Kurumsal çatımızı kurumsalın içinde profesyonel bir ruhla taşırken amatör davrandık.  Her birimiz, kendi alanımızda uzman ve zaman zaman bir araya gelen amatör ruhlu profesyonellerdik. Ortak noktamız, birlik ve beraberlik içinde ama bilindik şeyleri geliştirerek bilinmedik şeyler oluşturmaktı. Biz aslında hep bir’dik, şimdi Geleceğe de beraber bir şeyler katalım dedik ve bilgi, tecrübe paylaşımı için Geleceğe Artı Gelişim Akademisini kurduk. “ Dedi. 
 
Geleceğe Artı Gelişim Akademisi Koordinatörü Yeşim Gürsoy ise hedef kitlemiz gençler ilkemiz ise bilgi güçtür felsefesi diyerek şunları söyledi: “ Geleceğe Artı yeni nesil öğrenme metotları ile gençlerimizin öğrenirken eğlenmelerini bu sayede de aldıkları eğitimin çıktılarını günlük hayatta uygulayabilecekleri şekilde planladık. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız eğitim projemizde yurtdışı örneklerini inceledik, bu sayede yeni nesil küresel eğitim anlayışını yerele entegre ederek daha sağlıklı sonuçlar veren bir eğitim metodu ortaya çıkardık. Klasik öğrenme metotlarının dışında Kişisel Gelişim, Kamplar ve Sosyal Girişimcilik eğitimleri planladık kısa sürede tüm genç arkadaşlarımızın teveccühünü kazanacağız, Eğitimlerimizin tüm detaylarını www.gelecegearti.com adresinden görebilirsiniz”
 
Geleceğe Artı Uzman Eğitmenlerinden Abdullah Oskay ise “Eğlenceliyiz, öğüt vermiyoruz, katılımcıları dinliyoruz, bizi dinlerken bakışlarınızda ya da beden dilinizde “vay canına” bakışını yakalamadan sizi bırakmıyoruz, gençlerimize değer veriyoruz ve artı değer katıyoruz ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.