Gizli plan ortaya çıktı! Sezon sonu...

Gizli plan ortaya çıktı! Sezon sonu...

Fenerbahçe yönetimi yeni sezon için radikal kararlar aldı, takımda yaşanacak büyük değişiklikler ortaya çıktı.

Sarı-Lacivertli kulüp ilk önce hücum hattına el atacak. Ciddi talipleri olan Moussa Sow'un satılmasına karar verildi. Bir diğer golcü Emmanuel Emenike de kesinlikle satılacak.

Sözleşmesi biten Pierre Webo ve Dirk Kuyt ile de yeni mukavele yapılmayacak. Özellikle Kuyt’ın 1 yıl daha takımda kalması ile ilgili bir düşünce bulunsa da daha sonra Hollandalı futbolcunun ilerleyen yaşı sebebiyle bu fikirden vazgeçildiği belirtildi.

DİEGO LİDER

Hazırlanan planda Diego takımın yeni lideri olacak. Hücum hattı Brezilyalı oyuncunun çevresinde şekillenecek. Diego’nun önderliğinde sistem de tamamen değişecek. Fenerbahçe’deki ilk yılında beklentilerin altında kalan yıldız oyuncunun mevcut sisteme uyum sağlayamadığının tespit edildiği, bu yönde atılacak adımlarla Diego’nun gerçek potansiyelini göstereceğine inanıldığı kaydedildi.

STOCH DÖNÜYOR
 
Al Ain’de kiralık oynayan Miroslav Stoch da yeni sezonda takıma dönecek. Sözleşmesi 2018 yılına kadar uzatılan Slovak futbolcu, takımın kilit isimlerinden biri olacak. Stoch’un yanısıra yeni sezonda Alper Potuk, Fenerbahçe’nin en önemli parçalarından biri haline gelecek. İlk 11’in değişmezi olarak Stoch ile birlikte kanatları domine edecek. Genç futbolcu gerektiğinde yine orta sahada da görev alacak.

PİVOT SANTRFOR  
 
Yeni sistemin en önemli parçalarından biri ise pivot santrafor olacak. Sarı-lacivertli yönetimde bunun için çalışmalar başladı. Sezon bitimi ile birlikte kaliteli bir isim takıma getirilecek.

Bu hamlelerle birlikte yeni sezonda iki önemli değişiklik yaşanacak. Hem sistem farklılaşacak, hem de takım gençleşecek.

Hücum hattındaki en yaşlı isim 30 yaşındaki Diego olacak. Stoch 25, Alper ise henüz 23 yaşında. Yeni forvet de takımın yaş ortalamasını bozmayacak.

Kaynak : Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.