Gökhan Gönül imzalıyor! Arka planda gönderme

Gökhan Gönül imzalıyor! Arka planda gönderme

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Gökhan Gönül, Vodafone Arena'da düzenlenen törenle siyah-beyazlı takıma imza atıyor.

Beşiktaş, Fenerbahçe'den transfer ettiği milli sağ bek Gökhan Gönül'e basın önünde imza attırıyor.

Beşiktaş, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül ile sözleşme imzaladı. İmza törenine başkan Fikret Orman da katıldı.

Orman, "Stadımızda böyle bir imza töreni yapmamız bizim için gurur verici. Bizim açımızdan hayırlı bir gün. Çok güvendiğimiz, inandığımız ve sevdiğimiz bir oyuncunun imza törenini yapıyoruz. Gökhan ailemize hoş geldi, burası büyük bir aile. Gökhan'ı aramızda görmekten dolayı mutluyuz." dedi.

AZİZ YILDIRIM'IN ADINI GEÇİRMEDİ

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım hariç herkese teşekkür eden Gökhan, "Büyük camialarda futbol oynayıp, başka camialara geçtiğimiz zaman böyle durumlar olabiliyor. Davranışımla da duruşumla da burada oturmanın ne demek olduğunu biliyorum. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle bir teşekkürü de Beşiktaş taraftarına yapmak istiyorum, bana sahip çıktılar, destek verdiler. Elimden geldiğince bu camiaya layık olacağım. Yıllarca Fenerbahçe forması giydim ve orada da benim üzerimde emeği olan (Aziz Yıldırım'ı söylemeden) herkese teşekkür ederim. Fenerbahçe taraftarına da 9 yıl için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

ARKA PLANDA GÖNDERME

Basın toplantısında arka planda, "Burası Beşiktaş! Burada imzalar kağıtlara değil, kalplere atılır" göndermesi dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.