Gülveren Anadolu Lisesine "Golf Sahası"

Gülveren Anadolu Lisesine "Golf Sahası"

Gülveren Anadolu Lisesi’nin yönetici ve öğretmenlerinin, öğrencilere farklı bir spor dalını tanıtmak amacıyla okul bahçesindeki atıl alanı değerlendirerek oluşturduğu mini golf sahasının açılışı yapıldı.

Gülveren Anadolu Lisesi'nin yönetici ve öğretmenlerinin, öğrencilere farklı bir spor dalını tanıtmak amacıyla okul bahçesindeki atıl alanı değerlendirerek oluşturduğu mini golf sahasının açılışı yapıldı.

Açılışta konuşan Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ, "Belediye hizmetlerini yürütürken eğitim önceliğimiz var. Mamak Belediyesi olarak eğitime tam destek veriyoruz. Yavrularımız bizim geleceğimiz ve aydınlık yarınlarımızdır" dedi.

Yeni neslin hem eğitim hem de sportif faaliyetler açısından daha donanımlı yetişebilmesi için eğitim kurumlarının her zaman yanında olduklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, "Farklı bir spor dalını kendi imkanları dahilinde hayata sokan Gülveren Anadolu Lisesi yöneticilerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum" dedi.

Gülveren Anadolu Lisesinin imkanları dahilinde bugüne kadar birçok alanda gelişme gösterdiğini söyleyen Okul Müdürü Doğan Koçyiğit, "Bugün açılışını yaptığımız golf sahası da bunlardan biri. Bu sahayı açmamızdaki amaç; öğrencilerin kendi kendilerine karar verebilme yetisinin gelişmesi, dikkatini toplayabilmesi ve yoğunlaşmasında bu spor dalının ciddi etkisi var. İnanıyoruz ki bu alanda okulumuzdan başarılı sporcular da çıkacaktır" dedi. Mini golf sahasının açılışından sonra okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu projelerin sergilendiği Tübitak Bilim Fuarını gezen Karadağ, öğrencilerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Açılış öğrencilerin eğlence gösterileriyle sona erdi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.