Gündoğdu: Küresel Operasyona Karşı Çıkmalıyız

Gündoğdu: Küresel Operasyona Karşı Çıkmalıyız

Gündoğdu, A Haber’de yayınlanan “Ajans Hafta Sonu” programında, 17 Aralık operasyonu, yolsuzluk iddiaları ve AK Parti ile cemaat arasında yaşanan tartışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, yolsuzluk varsa üzerine gidilmesi, kimsenin aklında soru işareti kalmayacak şekilde yolsuzlukların soruşturulması, hiç kimsenin Türkiye’nin lider ülke ideali yolculuğunda uluslararası komplo iddiaları içinde olmaması gerektiğini ifade ederek, “Eğer ortada bir yolsuzluk varsa, Memur-Sen olarak yolsuzluğun savunulacak bir tarafının olmadığını düşünüyor ve şer odaklarının Türkiye üzerindeki hain planlarını bertaraf etmek için her kesimi sağduyulu hareket etmeye davet ediyoruz” dedi.

Gündoğdu, A Haber’de yayınlanan  “Ajans Hafta Sonu” programında, 17 Aralık operasyonu, yolsuzluk iddiaları ve AK Parti ile cemaat arasında yaşanan tartışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Yolsuzlukların Her Türlüsüne Karşıyız

Memur-Sen olarak, yolsuzlukların her türlüsüne karşı olduklarını belirten Gündoğdu, şöyle devam etti:

“Yolsuzluğu savunan birisi çıkarsa, yetimin hakkıyla zaten helak olur. Cenab-ı Hakk’ın peygamberlerden sonra en çok sevdiği kişiler şehitlerdir. Onlara da, ‘kul hakkıyla huzuruma gelmeyin’ buyuruyor. Yani, şehitlere bile kul hakkıyla huzuruma gelmeyin diyen bir dinin mensupları, kulların hakkını zimmetine geçirmişse, bunların zaten dünyada hukuk, ahirette de Allah belalarını verir.”

 

Her Kesimi Sağduyulu Hareket Etmeye Davet Ediyoruz 

Cemaat ile AK Parti arasında yaşanan tartışmaya da değinen Ahmet Gündoğdu, şunları söyledi:

“Cemaatle AK Parti arasında öteden beri bazen açık, bazen kapalı görüş ayrılıkları olduğu biliniyor. ‘Hakan Fidan’ ve ‘Mavi Marmara’ olaylarında olduğu gibi iktidar ile cemaatin farklı düşündükleri herkesçe biliniyor. Ama bu farklılık, Türkiye üzerinde kirli planları olanların ekmeğine yağ sürer hale gelmişse, Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunları bozmak adına herkesin sağduyulu hareket etmesi gerekir.”

ahaber_genelbaskan.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum