Gündoğdu: Tabanımız tek listeli seçim istiyor

Gündoğdu: Tabanımız tek listeli seçim istiyor

Ahmet Gündoğdu: Tabanımız tek listeli seçim istiyor

Eğitim-Bir-Sen 8. Türkiye Buluşması, şube yönetimleri ve ilçe temsilcilerinin katılımıyla Antalya’da yapıldı. Toplantının açılışında konuşan Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, önemli mesajlar verdi.

Gündoğdu, 19. Milli Eğitim Şurası ve sonrasında yaşanan tartışmalara açıklık getirdi.

Örgütlenerek eğitim çalışanlarının ve üyelerinin hakkını korumayı amaçladıklarını kaydeden Gündoğdu, Türkiye’de toplu sözleşmenin kapısını kendilerinin açtıklarını dile getirdi.

Eğitim Bir-Sen Genel Kuruluna Doğru...

Bilindiği gibi, Eğitim Bir-Sen Şube seçimleri Kasım 2014'de tamamlanmıştı. Bu seçimlerden sonra gözler yapılacak olan Olağan Genel Kurul'a çevrildi.

Ahmet Gündoğdu, Şubat 2015'de yapılacak Eğitim Bir-Sen Olağan Genel Kurulu hakkında da açıklamalarda bulundu. Gündoğdu, "Tabanımız tek listeli seçim istiyor" diyerek, seçimlerle ilgili önemli bir konuya da açıklık getirmiş oldu.

Bilindiği gibi; Gündoğdu ismi, Eğitim Bir-Sen ile tamamen özdeşleşmiş durumda. Toplantıda bunu daha açık görmek mümkün oldu. Gündoğdu, toplantıya katılan binlerce temsilciye ismiyle hitabet edecek kadar bir lider kimliğine sahip. Gündoğdu'nun bu açıklaması, toplantıya katılan 1600'ün üzerindeki teşkilat temsilcileri tarafından büyük destek gördü. 

Sekretarya Toplantıları Yapıldı
 
Türkiye Buluşması programında, Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, şube başkanları ve ilçe temsilcileriyle; Genel Başkan Vekili Ahmet Özer, şube başkan vekilleriyle; Genel Başkan Yardımcısı Esat Tektaş, mali işlerden sorumlu şube başkan yardımcılarıyla; Genel Başkan Yardımcısı Murat Bilgin, teşkilatlanmadan sorumlu şube başkan yardımcılarıyla; Genel Başkan Yardımcısı Ali Yalçın, basın ve iletişimden sorumlu şube başkan yardımcılarıyla; Genel Başkan Yardımcısı Teyfik Yağcı, eğitim ve sosyal işlerden sorumlu şube başkan yardımcılarıyla; Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, mevzuat ve toplu sözleşmeden sorumlu şube başkan yardımcılarıyla bir araya gelerek, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

www.memurpostasi.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum