Hak-İş'ten Eğitim-Bir-Sen'e Ziyaret

Hak-İş'ten Eğitim-Bir-Sen'e Ziyaret

Hak-İş'ten Eğitim-Bir-Sen'e Ziyaret

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, 5. Olağan Genel Kurul’da genel başkan seçilen Ali Yalçın ve Genel Yönetim Kurulu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

 

Mahmut Arslan, Mehmet Akif İnan’ın miras bıraktığı Eğitim-Bir-Sen’in kardeş sendika olduğunu ifade ederek, “1992 yılında kurulan Eğitim-Bir-Sen, eğitim çalışanları ve milletimiz için çok büyük kazanımlara imza attı. Türkiye’nin demokratikleşmesi, sivilleşmesi için elinden geleni yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Hak-İş ve bağlı sendikaları, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen ile birçok alanda ortak çalışmalara imza attı, bundan sonra da atacaktır” dedi.



 

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:

 

“Eğitim-Bir-Sen’i Hak-İş’ten ayrı düşünmek olmaz. Biz, Hak-İş’le aynı yöne bakıyoruz. Türkiye’nin demokratikleşmesi ve çalışanların ekmeğinin büyümesi için işçi, memur ortak çalışmalar yapıyoruz. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Hak-İş ve Memur-Sen ortaklaşa kutlayarak çatışma zemininden çıkarmış ve 1 Mayıs’ın amacına uygun olarak kutlanmasını sağlamıştır. Bundan sonra da 1 Mayısları ortak kutlayacaktır.”





 

Ziyaretin ardından, Genel Başkan Ali Yalçın, Mahmut Arslan’a Mehmet Akif İnan kitap setini takdim etti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.