Halilhodzic: Milan'ı reddettim

Halilhodzic: Milan'ı reddettim

Vahid Halilhodzic, "Milan teklif yapmıştı ancak Trabzonspor'a söz verdiğim için kabul etmedim" dedi.

Trabzonspor'un görevine son verdiği Vahid Halilhodzic Bosna basınına açıklamalara bulundu.

Dnevni Vaz gazetesine konuşan Halilodzic,"Milan teklif yapmıştı. Söz verdiğim için kabul etmedim" dedi

Trabzonspor camiası Ersun Yanal'ın göre başlamasını iple çekerken, yolladığı hocası Vahid Halilodzic ülkesinin basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gönderilmesini, "Teknik direktörlük biraz da bu. Bavulun her zaman hazır olmalı" diye yorumlayan Halilodzic, "Yönetim ve taraftarlarlar Türkiye'de aldığımız sonuçlardan memnun değildi. Avrupa Ligi'nde ise 2, tura çok yakındık. Düzgün bir şekilde ayrıldık. Bir veda yemeği yedik" diye konuştu. 

BİR GECEDE SONUÇ ALINMIYOR

Futbolda bir gecede sonuç alınamadığını da vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Modern futbolda güçlü bir ekip oluşturmak aylar sürebiliyor. Manchester City'ye bakın. Büyük miktarda paraları ve uluslararası yıldızları var. Ama Avrupa'da birşey yapamiyorlar"dedi. 

MİLAN'IN TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİĞİM İÇİN PİŞMANIM

Brezilya'daki Dünya Kupası sonrasında "Dünya Devi" diye nitelediği Milan'dan bir teklif aldığını itiraf eden Halilodzic şunları söyledi: "Trabzonspor'a çok önceden vermiş olduğum söz yüzünden Milan'ın teklifini teşekkür ederek geri çevirdim. Ayrıca bir başka "Dev" kulüpten de teklif almıştım. Milan'ın teklifini kabul etmediğim için çok pişmanım"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.