Hava sıcaklığı artıyor-Haritalı

Hava sıcaklığı artıyor-Haritalı

Hava sıcaklığı, iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu; öğle saatlerinde Bartın, Sinop, Samsun, Ordu ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin, akşam saatlerinden itibaren, Marmara'nın kuzey ve batısı, Batı Karadeniz, Çankırı, Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Ardahan çevrelerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hasisesi ile birlikte, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

 

HAVA SICAKLIĞI :İç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

 

RÜZGAR :Genellikle güneyli yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

SİS, BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde pus ve sis hadisesi ile birlikte yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

    

Memurlar.Net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.