Hızlı Okuma Kursu Ankara - 3bilgi

Hızlı Okuma Kursu Ankara - 3bilgi

Ankara’da bireysel ve kurumsal eğitimlerde adından sıkça söz ettiren 3Bilgi Eğitim Kurumları’ndan yeni dönemde yenilikler ile verecek Hızlı Okuma Eğitimleri ile ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

Hızlı okumanın önemine dikkat çekilen açıklamada şöyle denildi: “ Hızlı okuma eğitimi sınavlara hazırlanan öğrenciler, çalışan kişiler, okumayı seven fakat zamanı kısıtlı olan kişiler, zamanı olan fakat okurken sıkılan kişiler için ideal bir eğitimdir. Bilindiği üzere bilginin kaynağı okumaktır.  Okumak, okumayı sevmek ile başlar. Bizim amacımız, katılımcılarımıza anlayarak hızlı okumayı öğreterek okumayı sevdirmektir. Birçok insan; okumaktan keyif almak ister fakat şanslı bir azınlık okumayı sever.”
 
Açıklamada her insanın hızlı okuma kapasitesinin olduğunu fakat bu kapasitenin ortaya çıkarılması gerektiği vurgulanırken şu ifadeler kullanıldı: “Okumayı öğrendiğimiz yaşlarda edindiğimiz kötü alışkanlıklar ya da okumayı öğrenirken bize öğretilen yanlış teknikler nedeniyle hızlı okuyamıyoruz. Örneğin; kişinin kelime kelime okuması veya iç seslendirme yapması hem okuma hızını hem de anlama oranını düşürüyor. Çünkü konuşma hızı, düşünce hızından yavaş olduğu için,okuma esnasında beyin hayaller kurar ve konsantrasyon dağılır. Bu nedenle kişi kitap okurken ya da ders çalışırken, sık sık geri dönüşler yapar. Ya da tekrar en baştan okur. Bu durumda hem zaman kaybı hem de yorgunluk ortaya çıkar. Çünkü çoğu kişi farkında olmadan göz, kulak ve en son beynine kelimeyi gönderir. Bu da bahsedilen olumsuz tüm neticeleri doğurur. 
 
Hızlı Okuma Eğitimi denildiğinde ilk akla gelen kurumlardan birisi olan 3Bilgi Eğitim Kurumları yeni sezonda Hızlı Okuma Kursları'na devam ediyor. Yeni sezona yeniliklerle giren kurum hızlı okuma eğitimlerinde de köklü reformlar yaptı. Yapılan açıklamada yeni dönem yenikleri şöyle belirtildi:
 
Fiyat 350.00 TL değil 190.00 TL
"Hızlı okumak Seninde Hakkın" sloganı ile yeni sezonda herkes hızlı okusun diye fiyatlarımızı mümkün olduğunca makul seviyeye çekmeye çalıştık ve 190.00 TL gibi bir rakam belirledik. Taksitli ödeme seçeneklerini de ekleyerek sizlerin zorlanmadan ödemenizi kolaylaştıracak plan hazırmanızı göz önünde bulundurduk
 
Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Sertifika
Hızlı Okuma Eğitimi alan tüm öğrencilerimiz kurs sonunda yapılacak sınava katılarak MEB onaylı Hızlı Okuma Sertifikası alabilecekler. 
 
Erdem Taşkınsu Yönetiminde
Hafıza Teknikleri ve Hızlı Okuma Uzmanı Erdem Taşkınsu yönetiminde toplam 18 saatten oluşan eğitimin ardından sizde okuma hızınızı kat ve kat artırabileceksiniz.
 
Anlama ve Hatırlama Odaklı Eğitim
Klasik eğitimlerin aksine 3Bilgi Hızlı Okuma Eğitimleri tamamen anlama ve hatırlama odaklı verilmektedir. Zaten hızlı okumanın amacı da bu değil midir? Hızlı okuma ve anlama... Biz bu noktadan yola çıkarak okuduklarınızı da rahatlıkla anlayabileceğiniz bir teknik üzerinden sizlere eğitim vereceğiz.
 
Sizde Hızlı Okuma Eğitimi için özel olarak fırsattan yararlanmak ve daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.