Honaz Kız Öğrenci Yurdu

Honaz Kız Öğrenci Yurdu

Honaz kız öğrenci yurdu olarak siz öğrencilerimize ve velilerimize her anlamda dört dörtlük imkanlar sunarak gönlünüzü ferah tutacağınız bir ortamın oluşturduğumuzun müjdesini veriyoruz. Honaz kız öğrenci yurdu olarak aynı zamanda milli eğitim...

Üniversiteye geçen her öğrenci için en önemli unsur barınma konusudur. Üniversite öğrencilerine adeta ev ortamlarını yaşatacak ve huzur içerisinde derslerini çalışabilecekleri ortamı sağlayacak yerler olması gerekmektedir kaldıkları yerler. Biz Honaz kız öğrenci yurdu olarak siz öğrencilerimize ve velilerimize her anlamda dört dörtlük imkanlar sunarak gönlünüzü ferah tutacağınız bir ortamın oluşturduğumuzun müjdesini veriyoruz. Honaz kız öğrenci yurdu olarak aynı zamanda milli eğitim bakanlığınca onaylı olup her anlamda sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır.

Neden Honaz kız öğrenci yurdunu tercih etmeliyim?

​​​​​​ -Honaz kız öğrenci yurdu Ferah ve özenli bir şekilde döşenmiş olan Odalara sahip misafirlerinin rahatlığın öncelik olarak görmektedir.

-Üniversiteye yakınlığı sayesinde öğrencilerimizin üniversiteye kolay ulaşımı açısından yalnızca 5 dk. yürüme mesafesindedir.

-Ayrıca dışarıdan gelebilecek bütün sesler izole edilmiştir, bu sayede tüm konuklarımız sınav zamanlarında rahat bir şekilde derslerine konsantre olabileceklerdir.

Uzman güvenliğimiz sayesinde Honaz öğrenci yurdu iç ve dış her türlü tehditlere karşı misafirlerimizi 7/24 korumakta, rahat ve güvenilir bir konaklama imkanı sağlamaktadır. Yurdumuz dahilinde en iyi aşçılarla en sağlıklı ve en güvenilir yemekleri sunuyoruz. 7 / 24 sıcak su imkanımız sayesinde öğrencilerimiz istedikleri saatte istedikleri an duşa girebilir, wifi hizmetimiz sayesinde istedikleri zaman İnternete girebilirler.

​​​​​​Yurdumuzun ayrıcalıkları nelerdir?

Yurdumuz dahilinde spor salonu da bulunmakta olup en son teknoloji spor aletleri ile donatılmış salonlarımızda gönül rahatlığı ile spor yapabilirsiniz. Honaz kız öğrenci yurdu Yönetici kadromuzla her zaman iletişime geçip bir aile havasında her türlü sıkıntılarınızı iletebilir, taleplerinizi sunabilir ve istediğiniz zaman izin alabilirsiniz. Veliler istedikleri taktirde istedikleri aralıklarla kendilerine bilgi verilebilir.

Yurdumuzun bir diğer özelliği de biz Honaz öğrenci yurdu olarak sadece odalarına kapanan öğrenciler şeklinde bir yurt tipi sunmuyoruz özellikle sosyal aktiviteler ile öğrencilerimiz için en iyi ve en güvenilir eğlenme kaynaklarını oluşturuyoruz. Talep olması halinde tatil dönemlerinde şehir içi şehir dışı gezilerde düzenliyoruz ayrıca gezilerimiz valilik izinli olup her türlü güvenlik önlemleri alınmış ve en kaliteli rehberler eşliğinde olmaktadır.

Nasıl iletişime geçerim?

İnternet sitemizden Honaz öğrenci yurdu ön kayıt formunu doldurarak ön kaydınızı yapabilir aynı zamanda 0 531 403 88 86 No'lu telefon numaramızla iletişime geçip veya [email protected] adresine mail atarak veya İnternete Honaz öğrenci yurdu yazıp bu iletişim adreslerimizden her türlü bilgi alabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.