Honaz Öğrenci Yurdu - Yaşam Kaliteniz Eksilmesin Artsın!

Honaz Öğrenci Yurdu - Yaşam Kaliteniz Eksilmesin Artsın!

Üniversite öğrenim hayatına yeni başlayan öğrenciler için çözülmesi gereken en önemli problem Honaz Öğrenci Yurdu barınma ihtiyacının karşılanması hususudur. Çok farklı illerden pek çok öğrenci üniversite öğrenimi görmek için yaşadıkları il dışında...

Üniversite öğrenim hayatına yeni başlayan öğrenciler için çözülmesi gereken en önemli problem Honaz Öğrenci Yurdu barınma ihtiyacının karşılanması hususudur. Çok farklı illerden pek çok öğrenci üniversite öğrenimi görmek için yaşadıkları il dışında başka illere gitmektedir. Dolayısıyla, sözü edilen öğrencilerin barınma ihtiyacı ortaya çıkmaktadır. Kız öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılayan Denizli ilinin Honaz ilçesinde bulunan Honaz öğrenci yurdu sahip olduğu imkanları ile oldukça talep görmektedir.

Öğrencileri ile arasında duvarlar olmayan ve yenilikçi bir yönetim tarzına sahip Honaz öğrenci yurdu, öğrencilerinin yaşam kalitesini yükseltmek için oldukça gayretli olup öğrencilerin barınma ve benzeri kaynaklı her türlü sıkıntılarına çözüm getirmektedir. Öğrencilerinin derslerde başarılı olmasını arzulayarak onlara konforlu ve huzurlu bir çalışma ortamı da sunmaktadır. Ulu Önder Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına bağlı hareket eden kız yurdu, Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerinin de denetimi altında bulunmaktadır. Sahip olduğu yönetim ve personel kadrosu ile öğrencilere oldukça kaliteli bir hizmet sunmaktadır.

honaz öğrenci yurdu

Yurdun Öğrenciye Sağladığı Olanaklar

Sahip olduğu geniş olanaklar sayesinde öğrencilerinin her türlü ihtiyacına cevap veren Honaz öğrenci yurdu öğrenciler için adeta bir fırsat niteliğindedir. Öncelikle, öğrenci yurdu ilçede bulunan ve Pamukkale Üniversitesi'ne bağlı olan bünyesinde işletme, muhasebe, bankacılık, halkla ilişkiler gibi bölümler bulunan Honaz Meslek Yüksek Okulu'na yürüme mesafesinde olup yaklaşık beş dakika içerisinde okula varılmaktadır.

Toplu taşıma araçlarının stresine ve sıkıntısına katlanmadan kısa bir sürede okula varabilmek müthiş bir olanaktır. Aynı zamanda okula gidiş geliş ulaşım bedeli de verilmemesi ve ulaşım için oldukça az zaman sarf edilmesi yurdun okula yürüme mesafesinde olmasının sağladığı avantajlardandır. Yurtta aralıksız tüm gün güvenliği sağlayan tecrübeli güvenlik personeli bulunmakta olup muhtemel istenmeyen olaylara karşı güvenliği sağlamaktadır. Güvenlik ile ilgili sürekli kayıt halinde olan güvenlik kameraları bulunması da istenmeyen olayları caydırıcı veya sonrasında olayları açığa çıkarıcı özelliği ile oldukça önemli bir işleve sahiptir.

İhtiyaç olunan baza, dolap, halı gibi tüm eşyalar ile birlikte oldukça rahat ve keyifli bir şekilde dizayn edilen Honaz öğrenci yurdu odaları öğrencilere evlerinin sıcaklığını aratmayacaktır.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.