Honaz Üniversite Öğrenci Yurdu

Honaz Üniversite Öğrenci Yurdu

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandığı zaman Pamukkale Üniversitesi'ne bağlı Honaz Meslek Yüksek Okulu'nda yer alan bölümlerden birini kazandığınızı öğrendiyseniz ve Hozan dışında yaşıyorsanız kazandığınız bölümü okurken nerede kalacağım endişesi...

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandığı zaman Pamukkale Üniversitesi'ne bağlı Honaz Meslek Yüksek Okulu'nda yer alan bölümlerden birini kazandığınızı öğrendiyseniz ve Hozan dışında yaşıyorsanız kazandığınız bölümü okurken nerede kalacağım endişesi taşımanıza gerek bulunmamaktadır. Çünkü Honaz’da bulunan ve kız üniversite öğrencilerine yönelik hizmet veren Honaz öğrenci yurdu sizin evinizde kalıyormuş gibi hissetmenizi sağlayacaktır.

Öğrencilerine sunduğu müthiş hizmetlerinin yanı sıra sosyal etkinlikleri ve imkanları ile anlayışlı ve anaç yöneticileri ve güler yüzlü personelleri ile yurt sektörüne farklı bir anlayış getiren Honaz üniversite öğrenci yurdu öğrencileri adeta değerli birer misafir gibi ağırlamaktadır. Öğrencilerine sağladığı imkanlar ile Honaz öğrenci yurdu adından söz ettirmektedir. Tamamen Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak ve mevzuata göre hareket eden Honaz üniversite öğrenci yurdu başka bir grupla ilişki içerisinde bulunmamaktadır.

 Yurdun Size Sunduğu İmkanlar

Tüm yasal mevzuata uygun olarak inşa ettirilmiş olan yurt binası depreme karşı dayanıklı olarak yapılmış ve yangın çıkma ihtimalini en aza indiren tedbirleri aldığı gibi olası bir yangında yapılması gerekenler konusunda da hazırlıklıdır. Herhangi bir elektrik kesintisi durumunda öğrencileri mağdur etmemek ve mum ışığında ders çalışmak zorunda bırakmamak için Honaz öğrenci yurdu jeneratöre sahiptir. Öğrencilerin derslerinde başarılı olmasını isteyen yurt, öğrencilere sessiz bir mekanda ders çalışabilmeleri için etüt salonu imkanı sunmaktadır. Öğrencilerin temizlik ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda çamaşır ve giysileri için çamaşır makinaları ve kurutma imkanı bulunmaktadır.

Günümüzde kullanımı artık bir gereksinim olan internet Honaz üniversite öğrenci yurdu öğrencilerine bedelsiz olarak sunulmaktadır. Sunulan internet hizmeti ile öğrenciler derslerine hazırlanabilmekte, görüntülü ya da sesli iletişim gerçekleştirebilmekte ve eğlence amaçlı olarak da kullanabilmektedir. Öğrencilerin fiziksel sağlığını da düşünen Honaz öğrenci yurdu öğrencilerine fitness center da spor yapabilme imkanını sunmaktadır.

Özel spor salonlarında çeşitli fiyatlarda sunulan bu hizmet Honaz üniversite öğrenci yurdu öğrencilerine bedelsiz olarak sunulmaktadır. Ayrıca arkadaşları ile oturup çay kahve içebilecek ve muhabbet edebilecekleri cafe hizmeti de öğrencilerin kullanımına sunulmaktadır. Bu sayede öğrenciler arkadaşları ile birlikte vakit geçirebilecek ve sosyalleşme imkanına kavuşacaktır.

Bilgi İçin: 0 544 202 02 20

Afşinbey Mah. Yurtlar Sokak No 22, Honaz

 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.