Hükümetten flaş 'Erken seçim' açıklaması

Hükümetten flaş 'Erken seçim' açıklaması

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, "Erken seçim olmayacaktır. Her sene bir seçim halkı da yoruyor. Herkes 2019'a göre hesabını yapsın." dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun tutuklanacağı iddialarına ilişkin, "Bu tamamen CHP'nin uydurduğu, CHP'nin değirmenine su taşıma hedefi güden, hükümeti ve AK Parti'yi haksız bir konuma itmeyi hedefleyen uydurma bir tartışmadır. Tartışmanın kaynağı da bizzat CHP'dir. Olmayan bir şey üzerinden varmış gibi bir algı yaratma gayreti ortaya çıkıyor."  dedi.

2019'UN CHP ADAYI KILIÇDAROĞLU'DUR

TRT Haber'de konuşan Bozdağ'ın açıklamasından satır başları;

"Ben aday değilim" diyor. Çok net söylüyorum, 2019'un CHP adayı Kılıçdaroğlu'dur. Bu "ben iktidar olmak istemiyorum" demektir. Halka gidip ne diye oy isteyeceksiniz. Ben senin partine niye oy vereyim? İktidara talip olmayan bir partiye halk niye oy versin?

Atletle fotoğraf çekilip halkın adamı olacaksınız. Bu iş böyle kolay değil. Halk kalbinde hisseder, manşetlerde hissetmez.  

ERKEN SEÇİM İDDİALARI

AK Parti şöyle hesap ediyor, böyle hesap ediyor. 2019'da belediye var hesapları yapıyorlar. 2019'da belediyeler konusunda halkın beklentilerine cevap veren AK Parti, Cumhurbaşkanlığı seçimine daha güçlü girer, onu hesap etmiyor. Erken seçim olmayacaktır. Her sene bir seçim halkı da yoruyor, ülke ekonomisine de ciddi zararlar veriyor. Herkes 2019'a göre hesabını yapsın.

MEMUR ZAMMI

Biz samimi olarak kamu çalışanları adına, bu konudaki hükümetimizin görüşlerini aktardık. Ekonomik durumu kendileri ile paylaştık ve azami bir iyileştirmeyi yaptık. 

TAŞERON DÜZENLEMESİ

Taşeron konusu hükümetimizin gündeminde olan bir konu. Bu konuda gerek Çalışma ve Sosya Güvenlik Bakanlığı, gerek Maliye Bakanlığı ve diğer ekonomi ile ilgili bakanların tamamı defalarca toplantılar yaptılar. Değişik kereler Başbakanımızın başkanlığında Bakanlar Kurulu'nda da müzakere edildi. Çalışılması hususunda talimatlar verildi. Çalışılması istenen konular üzerinde ilgili bakanlıklar birlikte çalışıyorlar. 

ADİL ÖKSÜZ'ÜN ABD KONSOLOSLUĞU'NDAN ARANMASI

O konuda ben de dinledim. Programdaki açıklamayı yapan avukat arkadaşla da görüştüm. Adil Öksüz'ün üzerine kayıtlı 2 telefon var. Bu telefonlardan birini fiilen kullanıyor, biri başkasının kullandığı telefon. Konsolosluktan yapılan arama fiilen kullandığı telefondan yapılan arama. ABD Konsolosluğu fiilen kullandığı bu numarayı nereden biliyor. Öbür telefon yanında değil, başkası kullanıyor, kullanmıyor da olabilir. En son arayan numara ABD Konsolosluğu'ndan yapılan arama. Evrakta hangi telefon numarası varan onun açıklanması lazım. O telefonu fiilen kullandığını nereden biliyor.  Öbür telefonda bir arama gözükmüyor.

(Tek tip kıyafet) Önümüzde hazırlıkları süren çalışma içinde çıkacak KHK'da bu konuda düzenleme yer alacak. Adalet Bakanlığı gerekli çalışmaları yapıp adımları atacaktır. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.