İhraç Edilen Memurlara Geri Dönüş Ümidi Veren Açıklama

İhraç Edilen Memurlara Geri Dönüş Ümidi Veren Açıklama

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrasında çıkartılan OHAL kapsamında gözaltına alınan, açığa alınan ve ihraç edilen memurlarla ilgili süreç devam etmekte ve yeni KHK lar geldikçe ihraç ve iadeler gerçekleşmektedir.

Bazı memurlar da FETÖ ile bağlantılarının sempatizanlıktan öteye bir durum olmadığını darbe girişimi sonrasında devletin yanında olduklarını belirterek bir şans daha tanınması gerektiğini vurgulayarak geri dönüş hakkı istemektedirler.

Bu beklenti içerisinde olan memurlarla ilgili hükumet kanadından resmi hiçbir açıklama yapmazken hükumete yakınlığı ile bilinen Türkiye Gazetesi Yazarı FUAT UĞUR dan ümit verecek bir açıklama geldi.

İşte o açıklama:

"16 Nisan referandumundan sonra mağdur edildiğini söyleyenlerle ilgili hızlı bir çalışma başlatılacak.

Buna ilaveten, Fetullahçı tabanda pisliğe, ihanete bulaşmamış, yaptığı sadece mensubiyetle kalmış, bir şekilde örgütün etki alanında sıkışmış olan kesimlerine yönelik yeni düzenlemeler gündeme gelecek.

Fetullah’ın en büyük korkusu işte bu.

Türkiye’nin yeniden toparlanma sürecinde sözünü ettiğim tabanı yeniden topluma kazandırma projesi çerçevesinde yapılacaklar onun amacının sonunu getirecek. Bu fikir devlet kademelerinde henüz dillendirilmemekle birlikte yaygın olarak ete kemiğe bürünmeye başladı."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum